aleyna96 Kızlar geceleri sağıma veya soluma yatmam çok zorlaştı oturur pozisyonda uyumaya başladım ve bugün sırt ağrılarım da başladı sizler ne durumdasınız
Dukuko 35+3 deyim bende hiç bi şekilde rahat edemiyorum, otururken bile rahatsız hissediyorum uyurken sadece soluma yatıyorum 5 yastıkla destekliyorum kendimi. Uyuyormuyum uyukluyormuyum belli değil…. Az kaldı inşallah sağlıkla geçicek bu günlerimizde..
aleyna96 Dukuko aynen artık uyumuyoruz uyukluyoruz gerçekten. Gece yatakta dönerken kemiklerim kırılıyor gibi ağrıyor:/
Isilhanim87 Bende aynı heryerim uyusuuor artık sola ytsam sol bacak sağa dönsem sağ sırtım ve belim ağrıyor , yatamiyorum zaten oturuyorum yatakta. Karın ağrısı var mı sizde ? Bende 36+5
Tubaduha aleyna96 Benimde aynı şekilde göğüs kemiklerim bile kırılıyor sanki yatmak uzanmak imkansız hale geldi. ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde hiç böle şeyler yaşamamıştım
Tubaduha Bende 36+5 oldum. Sırt ağrısı gaz sancısı uykusuzluk herşey var. Özellikle gaz sancısı +yalancı sancılarım oluyor ama en çok gaz sancısı fena sizlerde durum nasıl çözüm bulan var mı?
Dukuko Sırt ağrım benim çok olmadı olduğunda pilates topuna oturuyorum yuvarlak çiziyorum sağa sola harekey ediyorum zıplıyorum dik oturmaya özen gösterin endorfin masajı yaptorın eşlerinize, internetten bakın kolay bi masaj rahatlatıyor.