Burcinkmslgl 8.haftadayım.Mide bulantısı şikayetim çok fazla.3. Aydan sonra geçer diyorlar inşallah öyle olur 🤩
Deletedmom19 Burcinkmslgl 12+4 te son bulmuştu mide bulantım... o zamana kadar fazla kusamadım ama hep midem bulandı ve çok zordu Allah kolaylık versin canım inşallah en kısa sürede geçer
Zhrnc Burcinkmslgl 13e kadar devam etti günde enaz 5 6 kez kustum Yemek yemesem bile içtiğim ilaçları kustum Ve bu süreçte 6 kilo verdim Sonra toplu halde hepsini ve fazlasını geri aldım Geçer senindd merak etme sakız çiğne salatalık havuç leblebi vs ye
Meltem19 Burcinkmslgl 8de basladı 16. Haftaya kadar sürdü sonra bir anda kesıldı inşallah daha erken biter sizin
slmcn benim 6 da basladi 10 da bitti sadece salatalik ve patates yiyodum cig cig anti em ya da metpamid iste doktorundan 😗
Yelizzz Ben 5+4 haftalığım bugün basladı cok kötü gecti ilk bayram günüm umarım böyle devam etmez ama bebek icin yemen şart mecburuz
Yelizzz Burcinkmslgl hergün farklı yiyecekler ye tiksinmemek adına ve mutfağa fazla girme cevremdeki hamiş annelerden çok tavsiye alıyorum bu konuda inşallah hemen geçer🤗
SevimErcis 13 haftalığım ve toplamda 12 kilo verdim. Bulantılar geçmek bilmiyor. Hiç bir ilaç kullanmadım. Serum ile geçirdiğim günlerim var. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏🏻
Mrvdgclk 6 haftalığım benimde 3-4 gündür çok fazla mide bulantım olmaya başladı gece sürekli uykumdan uyanıyorum su içemiyorum ilaçta kullanmak istemiyorum bakalım napıcaz