FatoRamo Ilk hamileligim 15 haftalık hamileyim hareketleri hissetmiyom normalimi sizce lütfen bi cevap verin
Gamze2172 FatoRamo çok normal daha erken cnm 20 haftalarda 18 haftalarda hısedılır bı kaç haftaya hısedersın inşallah daha çok küçük hısedemesın bende 19 haftamda hısetım
rabisrabis FatoRamo hayır sakın ağlayıp kendini de bebeğini de strese sokma kuzum. İlk gebeliğin olduğu için tedirginlik yaşıyorsun ama korkmaa çokk normal bunlar. 20. Haftaya geldiğinde kıpır kıpır olur bebişin
_glc1991 FatoRamo bende 20 haftadan önce bişey hissetmedim doktorda ilk gebelikte mümkün değil zaten dedi ama nedense 10haftalıkken bile hissettiklerini söylüyorlar ki bu mümkün değil 😂
Fatmanur123nrt FatoRamo bende 15 haftalık hamileyim ilk gebelikte 18-20 hafta Arası dedi doktorum çünkü karın kasları kalın olduğu için biraz gez olabilir miş ikinci gebelikte daha erken haftalarda hissediliyor Muş
_glc1991 Fatmanur123nrt bir tane bayan bana 10 haftalıkken hissettiğini söyledi dedimki mümkün değil açıklamasını yapıyorum sonrada diyorki Allahtan olabilir hissedebilirim diyo cahile lafta anlatılmıyor
minikpandamm FatoRamo ilk gebelik olunca herşeyden korkuyoruz :) banada hala hissetmiyormusun ıvır zıvır birsuru şey söylüyorlardı bende korkuyordum birşey olcak diye çok şükür 19. Haftamda hissettim şuan 21im hiç durmuyor yerinde sabret annesi😊🙏
ikizannesi24 FatoRamo canım ben 19+6 haftalık ikizlere gebeyim ben bile daha hissetmedim hiç korkma daha erken ☺️