Nezaket Kızlar o kadr temizliğe düştüm ki şu ara deterjanlar yapmadığım bsey kalmadı duvarlara kadr çok bunaldım bu halimden 35 haftalık hamileyim bide oğlum War dur diyemiyorum kendime hergun mu. Aynı olur ya .sonra her tarafım ağrıyor kalkamyrm
Pregnantttt Nezaket ben de temizlik hastalığı var resmen hani doktor onaylı lakin yardımcı alarak bunu indirgedim bebeğim ve sağlığımı riske atacağımı bile bile bunu yapmam asla 🙅♀️ İyi cesaret ediyorsunuz birşey olsa kendinizi affedebilecekmisiniz acaba
cemreninannesi67 Nezaket bende aynıyım valla bugün Mutfak temizliği yaptım sadece daha da bitmedi bile ama yerimde duramıyorum 29 haftalığım bende şuanda kalça ağrımdan zor yürüyorum
Nezaket Pregnantttt doktora gitsem belki de bnde de teşhis koymak yani….ya zaten sıkıntı o temizliği yapyorm hatta yaptıktn snra da o gün zehir geçiyor bana .ya çocuğuma bsey olursa diye sürekli deterjanlar var hayatımda hani belki anormal gelebilir ama cnm çekiyor asermek gibi baey
Pregnantttt Nezaket benim yıllardır olan bi durum.. yardımcı tutun içiniz rahat eder ben öyle ve psikolojik destek alarak buna uydum iyide oldu böylesi daha sağlıklı çünkü yıllardır istediğim bebeğim herşeyden daha önemli bile bile onu riske atmam
Nezaket Yapmak istemiyorum ama bı yeri az temizliyim diyorum başka bj iş çıkıyo kendimde çok rahatsızlanyrm
Nezaket _glc1991 😂😂Allah yardım etsin bizlere gece yatarken hayal kuruyorum yarın nasıl temizlik yapsam diye
derinsart Nezaket ay masallah hicbiseye elimi sürmüyorum desem yeri ufak ufak yemek yspiyorım onda bazen eşimde yapiyo.. temizlik icin eve kadın alcaktık dogum öncesi ama vaka aşırı artınca artık eşim ben yaparım herşeyi dedi her haftasonu bisi yaparım dedi ben hic cesaret edemiorım bisi olur diye zatn eşimde asla izin vermiyo makina doldurmama bile kızıyor😃
derinsart Nezaket benmde başlarda düşük riskim vardi 4 ay yattım 4 yılda bebek bekleyince olsun diye insan yapamıyor😀
Dnz_yksr Nezaket vallaha bende öyleyim ağlıyorum temizlik yapmayınca yerde toz arıyorum 31 haftaligim eğilip tek tek yerde gördüğüm tozları alıyorum pskolojim bozuldu temizlikten (normalde bu kadar titiz biri degildim) gebelik beni cook degistirdi 🥲