Herkese merhabalar 😍 kızıma 17 Mart günü 15:30′da kavuştum. Hikayem pek pozitif değil o yüzden paylaşmamaya karar verdim. Buradaki herkese sağlıklı güzel kolay doğumlar diliyorum Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Hamile kalmayı bekleyenlerede Rabbim hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin inşallah.
Gelelim deli gibi memnun kaldığım ürünlere ;
- Depend diyorum kesinlikle alın , canbebeninde kullanabilirsiniz ben onunda emiciliğinden memnun kaldım.
- Hastane çantanıza mutlaka ama mutlaka mama alın ben hipp combiotic aldım 3.gün sütüm geldi ve güzel bir mamaydı az gelen sütümü mamayla destekledim (biberon kullanmayın eğer ki emzireceksiniz)
- Slikon kaşık edinin. Ben tahnik yaparken kullandım hurmayı zemzemde karıştırdım ve bir kaşık verdim.
- Bezimiz sleepy natural ve memnunum. Ha bu arada benim kızıma 3450 dediler ve 3035g doğdu neredeyse 1 numara bile büyük geliyordu ilk doğduğunda. Herkes küçük dediği için sadece 42li almıştım şimdi tekrar sipariş ettim ve baya 1 no ’ya devam edeceğiz gibi duruyor.
- Yenidoğan kıyafetine gelelim ben hep 0-3 almıştım kızım minicik doğdu ve üzerinden düşüyor resmen hastane çıkışları bile 🤷🏻♀️ Allahtan akrabamızın kendi kızının kıyafetleri vardı onlar tam oldu. Demem o ki elinizde bir miktar bulunsun. Onlar olmasaydı napardık bilmiyorum.
- Hastaneye bez bol götürün bize 2 takım kıyafet yetti.
- Islak mendil baby turco beyaz paket olanı kullanıyorum ve çok memnunum sanki suyla silinmiş hissi veriyor temiz içerikli 👍🏻
- Hayat kurtaran bir diğer ürün kullan at örtüler ben onuda baby turco aldım ve gerçekten çok iş görüyor.
- Emziğimiz philips avent memnunuz kızım emiyor uykuya geçişlerinde
- İlk günlerde dikişlerim sebebiyle sağ göğsümü çok emziremedim ve Mochi ile sağdım sağım gücü güzel ben memnun kaldım. Tavsiye ederim
- Göğüs pedi olmazsa olmazım ben wee ' nin 40lısını almıştım. Paketin yarısına geldim diyebilirim üstünüzün başınızın süt olmasını önlüyor. Emiş gücü güzel
- Gümüş kapağı kim icat ettiyse Allah razı olsun diyorum her seferinde. Asla yara olmadı. Ben e bebekteki gümüş kapağı almıştım 120₺ mi neydi. Hala kullanıyorum. Onun yanı sıra incia nın göğüs ucu kremi çok güzel memnun kaldım. Ben ayva çekirdeği biriktirmiştim onuda jel yaptım sürdüm. Ve akşamları yatmadan karbonatlı suyla temizledim uçlarını. Malum yumuşatma özelliği var. Bana iyi geldi.
- Bir diğer hayat kurtarıcı bana göre kesinlikle emzirme atleti. Hiç bi yeriniz açılmadan emzirebiliyorsunuz. Ben nbb nin almıştım çok memnun kaldım.
- Ben sallanır salıncak almıştım trendyoldan sepet tarzı içine babynesti koydum tam oldu ve çok kullanışlı. Babynesti bimden almıştım iyiki almışım.
- Wee’nin biberonlarından uzak durun bende bir takım vardı ikiside akıtıyor mama vermiyorum artık ama deneme amaçlı su koyduğumda bile yarısı yere dökülüyor.
- Süt arttırıcı çay ise Hipp aldım ve çok güzel arttırıyor. Bu tabiki tek başına yeterli değil uyumanız ve bol su içip emzirdiğiniz taktirde zaten çoğalıyor Allahın izniyle. Yeter ki stres yapmayın. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Meleğim uyuyor sormak istediğiniz yardımcı olabileceğim bir şey olursa buradayım 😊 İnşallah yardımcı olabilmişimdir 🌸