_Nurr- Kızlar iki gündür aşırı uykum geliyor, midemde yanma da bugun başladı bacak kalça ağrılarımda oluyor biraz gündüz uyuyorum kafamı kaldıramıyorum bi değerim mi düştü acsba yoksa bu haftalarda normal mi
MucizeAnnesii _Nurr- ay ben iki haftadır bir anda üzerime yorgunluk bacak ağrısı bel ağrısı geldi . Çok normal canım . Bende 30 dayım. Aşırı Yorgun’um . Ayak bileklerim çok ağrıypr
Ekvatoral _Nurr- Bende de oluyordu. Hatta annem tam o haftalarda artık daha yorgun hissedeceksin sürekli uyumak dinlenmek isteyeceksin. Bel bacak kalça ağrılarında başlayacak demişti
Hycnl_mom _Nurr- merhaba bende 26 hafta başımı yastiktan kaldiramiyorum demekki hormanel tekmelerde sertleşmeye başladı🤭
MucizeAnnesii _Nurr- hep Yorgun’um hep . Bir hafta boyunca yattım . Kendime gelemedim hala . Netten baktım bu haftalarda oluşamayacak oluşumunu tamamlıyormuş . Annenin enerjisi ona aktarılıyormuş . Öyle yazıyordu .
_Nurr- MucizeAnnesii yaaa.. doğrudur bende baktım şimdi acaba ilaçlar mı yetersiz geliyor böyle devam Mı edecek acaba
MucizeAnnesii _Nurr- o da olabilir canım . Ama ben kalsiyumu bile takviye olarak ekstra alıyorum . İki Demir hapı iki kalsiyum bir multivitamin . Daha ne olsun .
rukiyeeefeee bugün tam 26+0 olduk bugün yoruldum biraz oturduğum yerden yattığım yerden kalkamıyorum hiç mi iş göremicem ben yaaa kalsiyum mahnezyum kullanıyorum bu gitmeme söyleyeceğim ağrılarım fazlalaştı öncesinde bol yoğurt ve maden suyu tüketiyodum onlar işe yarıyodu şimdi pek etkisi olmuyo sanırım
Minnosannem12 _Nurr- 30 haftaligim çok yorgun hissediyorum kendimi ama her işimide yapıyorum hamile değilmiş gibi