fidano Didi6 ne kadar farklı algılanıyor isimler ☺️ o konuda haklısınız lalin ismi mesela dalin şampuan markası gibi ama kenan imirzalıoğlunun kızının adı diye hemen beyenilir oldu. Liya’da Tarkanın kızı ile patladı😂
Didi6 fidano Kesinlikle ☺ Bir de Leyya aslında Liya isminin Müslüman versiyonu. Buna rağmen Türkiye’de Liya ismi popüler, Leyya ismi ise tuhaf karşılanıyor 😅
marysmom Leyya ismini her zaman Leyla yazacaklardı da yanlışlıkla mı Leyya yazıldı diye konu olacak. Anlamı güzel ama okunması ve karıştırılması çocuğunuz için bence sıkıntı olacak ilerisini düşürsek. Evet tuhaf isimler ülkemiz mevcut ve popüler . Tabi gönlünüzden nasıl geçiyorsa onu koyun ama çocuğun ileride sıkıntı yaşamaması iiçin bence koymayın.
sophia fidano Leyya ismini cok begendim😍 burada yazilanlara aldirma, zor filan soylenmiyor. Zeynep koymadan Leyya da cok hos olur
sophia Didi6 O kadar haklisin ki. Leyya ismi zor okunuor demisler de bu gozler ne isimler gordu bu platformda. Bircok kere Zeyd ismini gordum ornegin, gercekten okumasi zor.
fidano sophia aslında başta yurt dışında yaşadığımı yazsam iyi olurdu galiba🙈 lea ismi müslümanlarda leyya olarak çocuğa aslında leyladan daha az sorun yaşatır okulda ama aile içinden kesin burdaki tepkilerin aynısı gelir 😂 ailemde çok kalabalıkmış isim ararken onu farkettim sevdiğim bütün isimler var bile çok zormuş isim işi
sophia fidano Malesef isim bulmak hamilelikfe en zor kararlardan biri. Yurtdisi icin cok guzel kiz ismi onerileri bulabilirsiniz yabanci forumlarda. Benim oglum da yurtdisinda buyuyecek baya bir arastirma yapiyoruz. Umarim gonlunuze gore bir isim bulabilirsiniz. Ben leyya’yi da begendim ama👍
Gulsah91 fidano Aşağı kadar indim yorumlara baktım çok sert geldi bana cevaplar ,sanki kötü bişey için azarlar gibi ''bu ne yaa"" tepkileri var neden isim postları böyle sert çözemedim ben:) Leyyaa diye uzatmadan leya gibi tekte söyleyince güzel duruyor sizin bebeğiniz sizin tercihiniz🥰
fidano Littlespy bende seviyorum nihal ismini ama yanına hangi isim olur bilemedim tek isimde istemiyorum aklınızda bi kombin varsa paylaşabilirsiniz 😊
Gunes3434 fidano hiç biri 😀 sanki leyla falan diyecekmişsiniz de diliniz dönmemiş ve leyya demişsiniz gibi.. ayrıca zeynep istatistiki olarak tr de en çok kullanılan ilk 3 isimden biri. Sıradan isim olacak diye yırtınıp saçma sapan isimlere çok karşıyım ama bu kadar sıradan bi isim de koymam
fidano Gunes3434 yurtdışında olduğum için pek bakmıyorum trde hangi isim çok çünki gitse en fazla 5 hafta yılda başka zeynepler görecek 😂
fidano sophia teşekkürler 😊 sizede isim konusunda başarılar diliyorum erkek isimleri çok kolay: yunus, ilyas, yusuf, yakup vs peygaber isimleri onlardada olduğu için hep doğru telaffuz ediliyor
Littlespy fidano tek başına da güzel aslında 😃 ama Ayşe Nihal çok hoş duruyor mesela 😃 bir de sizin dediğiniz Leyya da güzel isim🦋
fidano Littlespy teşekkürler Ayşe isminede bayılıyorum ama ş harfi yok avrupada kısıtlanıyorum ne yazıkkı 😔
Littlespy fidano ayy doğru haklısınız 🙃 Leyya Avrupa için gayet uygun olacaktır o zaman. Sevdiyseniz kimseyi dinlemeyin 😃 Leyya Nihal benim kulağıma hoş geldi 🌼