Eslemelek Doktorum hamile doğumuma denk gelmiyo o yüzden yeni doktor arıyorum gidenler tavsiye veririmisiniz
gmzcvk Eslemelek camlica medipol e gidiyordum dogumumu Aralikta yaptim, hastaneden de doktorumdan da cok memnun kaldim ☺️ Doktorum da Zeynep Akcoltekin
Aynrgkagc Eslemelek yeni hastalarina 180 lira ben eski hastayim 150 lira oduyorum cunku ilk basladigimda daha düşük fiyattan basladim zamlandi klinik yeni oldugu icin suan eski fiyattan faydalaniyorum bu sebeple
tugene uraluygar detaylı ultrason eva klinik de ne karara yaptırdın bana 500 dendi peki ekstra muayene ücreti aldılar mı heyecanli1anne
uraluygar heyecanli1anne yeni gidecek hastalar icjn 180 tl oldu fiyat. ben eski hasta oldugum icin yani zamdan once de gittigim icin 150 lira veriyorum
VeraVrea Tubaaa_ adını hatırlayamadım ama adalet hanım olabilir. Ablam memnundu ben de bir kere gidebilm
Burcuuylmaz Hisar intercontinental hospital Ayse akbulut… kendisinden çok memnunum işini çok severek yapan coook güler yüzlü enerjik bi doktor….
Fatma_d Benim doktorum göztepede. Ancak iyi bildiklerim: medicana, Bahar hn (muayene sgklı 350 tl); medivia Sema hn(muayene 100-200 arası bişey). Medicana pahalı, Medivia uygun ama Sema hn harikadır, doğuma kesin gelir.