Beste16 Kızlar ikinci gebeliğim 15+3 üz daha henüz birşey hissetmedim siz ikinci gebelikte hangi haftalarda hissettiniz bebeğinizin hareketlerini
birprensesvebirprensannesi Beste16 15. Haftmda çok ufak hissettim sonra 19. Haftaya kadar doğru düzgün hiç hissetmedim
Beste16 Asyadilan1 ilkinde de çok erken hissetmişsiniz benim ilki 21 haftalıktı bunda daha bişey yok 😐
Ysmn029 Beste16 evet insan endişeleniyor hareket başlayınca ayrı bi endişe kaplıyor hareket etmediği zaman ☺️
BlueMoon Beste16 bn de 15+4 oldum saat 12 sonrası 🤗ya bnde bazen ufak tıp tıp ama 1 kez oluuor emin olamıyorum ve endişeleniyorum ins cok sürmez ya hissedeyim istiyorum artık içim rahatlasın,sizn cinsiyet belli mi ben salı giidcem inş öğrenirim..
Beste16 BlueMoon bende sabırsızlanıyorum hareketleri hissetmek için ☺️ Doktorum kemik yapısına bakarak kıza benziyor dedi bacak arasıda açıktı 12 haftakıkken kız gibi görünüyor dedi bakalım 13 nisanda randevum o zaman netleşicek cinsiyetimiz
BlueMoon Beste16 bana yorum yapip kafanızı karıştırmak istemem dedi,ben cinsiyeti göstermedi 13.haftada,ama salı gidicem ayrıntılı devlette yaptircam devletten randevu gerekiyormus,15+6 olucam o gün inş gösterir ama asıl rabdevum özel de 12 Nisan
Beste16 BlueMoon inşallah gösterir ☺️ Sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil ama insan merak ediyor işte ☺️
BlueMoon Beste16 bnm 3. Ya bu hamileik ondan erkek olsa fena olmaz 2kizm var🤗 ama tabiki başta sağlık..
Melikeelanur Beste16 16da hissetmeye başladım canım 18 olduk netleşiyor git gide artık 2. Erken hissedilirmis gerçekten ilk hamileligimde 20de hissetmiştim
Aleynabardak Beste16 2. Gebeligim benimde 16+2de hissetmeye basladim . Simdi 18+1 olduk gittikce harakettler dahada hissedilir oluyor