Bsraa35 gulsen_57 gulsen_57 kesinlikle katılıyorum, bizim de kızımız olacak nasip kısmet olursa 🤲🏻 Ama bizde isim bulamadık 🤔☺️
Zu_leyha gulsen_57 kizim olursa hep yüsra veya nisa ismini koymak istemişimdir erkek olursada miraç veya semih🥰suanlik cinsiyeti daha bilmiyorm
Oznur2z1 gulsen_57 ilk kızım doğduktan 20 gün sonra isim bulduk eşim her ismi tek tek söyledi mila isminde gülüyor diye ismi mila oldu şimdi 8 yaşında 2. Bebiş yolda ve yine ismi yok doğsun da sorarız artık kendi seçer 😬 ama ela, lena , begeniyorum şimdilik
gulsen_57 Çok teşekkür ederim kızlar ancak fırsat buldum buraya bakmaya inşallah hepimiz sağlıkla kavusuruz melekelerimize 💕🤲
Husnenisa gulsen_57 bizde 27 olduk hala net karae veremedik ismide fikir olsun diye soyleyim ben nehir Istiyorum esim tuğba
AkdenizBeyza Fatmaada2015 Ya hayalimizdeki ismi koymuşsunuz oğluma hamileyken kız olsaydı esila ada koyucaktık bizde erkek oldu Arel koyduk şimdi hamileyim kız olucak ama abimler esila koydu bizde vazgeçtik tabi🌸🙏🥰
Fatmaada2015 AkdenizBeyza bende çok sewerek koydum şimdi kızım kardeşine koydu Asya Mira onuda sewdik alıştık sizin kız kaç haftalık oldu
iikiizler holly bende Alini düşünüyorum ama başına uygun bi şey bulamıyorum ☺️ Olabilir teşekkür ederim☺️
Prenseslerannesi34 gulsen_57 insan ilk ne düşünüyorsa o oluyoor bence ilk kızımda direk Büşra dedik ikincide de ela veya nisa dedik nisada karar kıldık en çok nisaya isindik hepimiz
Veralynn gulsen_57 Lavin ve dola diye dusundum belki ikisi birlikte olabilir. Doktorum kiza benzetince hemen kiz isimleri aramata basladim bende. Cogu hep ayni isim bilemiyorum valla zor. 2 yasindaki kizim Hayal Vera ismi.
Kuyumcu gulsen_57 bende çok kararsızım ama sanırım Belis koyacağız ilk çocugumuz ve anlamı Aşkın ilk meyvesi demek 😍