Tgcycl Iyi akşamlar kızlar kandiliniz mübarek olsun bugün kaderimizde olacaklar yazılıyor doğumlar ölümler vs. benim gibi bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlar bolca dua edelim birbirimize duaların degistiremeyecegi bir şey yoktur
vuslatim34 Tgcycl tugcee duamdasın insallah canım sende bana dua ett 💜💜 inanıyorum bizde burda hamileyim diye post açacagız
Nusyaa Tgcycl amin canım seninde kandilin mübarek olsun Allah sana ve isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah buakşamda dua ettim çok şükür 🙏
Beste0636 Tgcycl Allahım bebek isteyenlere bu gecenin yüzü suyu hürmetine hayırlı bebekler nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın 🤲🏻
Kamisko Kızlar Rabbim isteyen herkese ve size de tez zamanda nasip etsin inşallah🤲🏻 Bende dua ediyorum size 🤲🏻 Allahım kabul etsin. 27 haftalık hamileyim,Siz de bana dua eder misiniz? Evladıma sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin Allahım.
vuslatim34 Kamisko Allah razı olsun canım inşallah sizlerin duasıyla bizde hamile kalırız. Rabbim evladını saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Bu günler hürmetine hiç acısını göstermesin sana 💜
Leylaalin Herkese dua ettim Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın bizlerde sağlıkla hayırlı doğumlarla kucağımıza almak nasip olsun inşallah bir avazda doğumlar nasip etsin Allah