Aryas Bahar2622 Bahar2622 benim doktorum dilek ulusoy Harika bi doktor Turgay Şener’i eşimin arkadaşı Doktorlar caddesinde özel 4 lü tarama testi yapan profesör dilek hocayı önerdi Batıkent ümitte ben Batıkent’te oturuyorum numara yazarsanız watsapdan görüşebiliriz arzu ben
Bahar2622 Aryas forum kuralları gereği kişisel bilgileri paylaşmak yasak🙈🙈 bende seda hanimdan cok memnunum yaklasik 1 bucuk yıldır takiplisiyim😊 detayli ultrasonu Ümitte yapmadılar mı
Bahar2622 Aryas forumda bir arkadaştan 250 tl olduğunu duydum ama daha günümüz gelmedi ona o yüzden tam bilmiyorum
annelinkoo ozge8693 aa öyle düşünmemek gerek elbet gidicek bunlar ben yedim de aldım cezasını nasıl çekiyorum, şöyle; herkes beni dokuz aylık sanıyor hareketlerim çok kısıtlandı we doğuma daha çok war inşAllah emzirirken gider ya herkes öyle diyor
minna-k Sumyyealr kızım olmasını çok istiyorum cinsiyet konusunda içime doğan biley yok hayırlısı sağlıcakla gelsin de cinsiyeti pek önemli değil
FatRam_1703 Edam01 korku bende de var tabi haliyle ilk doğum birde neyin ne olacağını nasıl olacağını hiç bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun.🤲🏻 Sizin ilk gebelikmi?
Edam01 FatRam_1703 evet ilk doğumum epidural olacak ağlıyorum aklıma geldikçe çünkü bir günüm kaldı acayip korkuyorum