Pemberuyam_ Buseseyma Son adet tarihini girince internette uygulama tahmini doğum tarihini veriyor canım ordan net bakabilirsin
ozkansacfatma Allahın izniyle sanırım bugün 👀Suyum geldi (gelmeye de devam ediyor) sancıları evde karşılıyorum henüz düzenli aralıkta değil. Dua eder dua beklerim🙂
Sidal Sevgidag bizim de ramazan bayramın da doğuyor inşallah çok bereketli bebeklerimiz olanak inşallah
Busramhr Sevgidag ay benimde 19 u gösteriyor 24 haftalığı şuan ama doktorum 9 temmuz yazdı sağlıkla gelsinler bebişlerimiz
Annesininkuzusu01 Uygulamaya göre 25 Kasım ama sezaryen düşündüğüm için muhtemelen daha erken kucaklarım yavrumu🥰
Zeynebim_52 Cidemkisa Benimde 9 Mayıs ama bnde Nisan sonu gelir gibi hissediyorum 🤭 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 💗
mrskorkut Tahmini 23 Nisan Neşe doluyor insan 🥰😂 Ama ben kızımın o kadar duracağını pek düşünmüyorum 🙈🌸🌸 36+2 den selamlar olsun 🌸🌸😍
1boy1girlmom_ mrskorkut benimde 23 nisan tahmini doğum tarihi ama kiz bebek erken gelir derler ama simdiki bebekler hic belli olmuyor 🙂 saglikla bi avazda guzel bir dogumla kucagimiza alalim insallah .