Cicek95 Merhaba bugün hamile olduğumu öğrendim. İzmir de hangi hastane ve doktoru önerirsiniz ? Önerilerinizi bekliyorum 🙏🏻
MinikMaya Cicek95 cigliye yakinsaniz devlet olarak cigli arastirma aysegul hanim. Temiz hastane ilgili doktor. Ozelde can hast irfan bey onerebilirim
Gulcanbaran Cicek95 ya o kadar gereksiz doktorlar var ki orda burda surunmek istemiyorsan kardesim pandemi de tabi cok etken ozele gitmeni tavsiye ederim ege sehir hastanesi tepecikte tavsiye ederim Ümran hanım cok ilgili. Can hastanesinde bir erkek doktor da iyimis ama ben bayan tercih ettim
Biannee1 Ben bayraklıda queenheraclinic var Emre bey oraya gidiyorum biraz pahalı ama aşırı temiz ve ilgili biryer hastane gibi ordan oraya koşturup durmuyosun sıra beklemiyosun özel olarak ilgileniyor doktor ben memnunun
Susamtanem2 Gulcanbaran can hastanesindeki irfan beydir kendisi çiğli eah den oraya geçti ve bence can hastanesi en iyi Dr u kapti… Aslına bakarsanız devletteki Dr lar çok daha bilgili çünkü özele göre daha çok hastayla muhatap oluyorlar ama çok hasta olduğu için ilgi ve tahammül seviyeleri düşüyor