Esraadem Aisa yaptırdım canım yeni , doktorum önemli olduğunu yüksekse önlem almamız gerektiğini söyledi ve hiç zararı yok dedi günlük tükettiğin reçel , herhangi bir tatlı çikolatayla aynı şeker oranı demişti . Ama o gün tatlı tüketmemeye gayret et canım
irorkay Aisa 1.5 dilim baklava ile eş değermiş. Bence çoğumuz zaten bundan fazlasını yiyoruz günlük 🤦🏼♀️
kadriye25 Aisa acaba o bazıları ne gibi bir zarar görmüşler. Bende yaptırdım hiç de sıkıntı olmadı iyi ki de yaptırmışım şeker çıktı şimdi önlem aldık
Busraca Hayır bir zararı yok hatta şeker hastalığı için önlem almak için yapılıyor bebek için bir şey tabi kişiden kişiye değişiyor doktor uygun görürse yapıyor 32. Haftam bende gerek duyulmadı yapılmadı tabi doktorum önerseydi yaptırırdım
SB_ Aisa aksine şekeriniz varsa ve önlem alınmazsa hem bebek hem anne için zararlı ve bunu sadece test yaptırarak ögrene bilirsiniz
Taze_gebe Aisa bazıları ? doktor mu bu kişiler ? konuyla ilgili bilimsel kaynakları araştırmaları nedir ? bunları sorun 🤗
Birkiz Aisa 3 yıl önce kızım da yaptırdım çok şükür bı zararı olmadı ptesi randevum var yükleme haftasına geldim yaptır derse yine yAaptrirrim