Busebse Kızlar 29 haftalık hamileyim viks kokusu bebeğe zarar verirmi annem var yaşça büyük onun omzuna sürmek zorunda kaldım elimde ve odada kokusu gitmedi resmen ıcıme işledi bebeğe zarar verirmi
[silindi] Busebse Daha 2 gün önce doktoruma sordum ve burun icine kullandim bir sorun olur mu diye asla olmaz dedi.
kucuktosbik27 Busebse çok uzun süre maruz kalmadıysanız birşey olmaz okadardan yalnız viks kana karışan bir krem eldivensiz sürmeseniz daha iyi olur kan yoluyla bebişe kokudan daha kolay etki eder. Ama onada korkmanıza gerek yok dikkat edin sadece evide havalandırın ☺️
mucizebebek03 Busebse yok canım zararı yok diğer hamileligimde üşütmüştüm çok kötü doktorum önerdi hem boğazıma az bi şey sürüyordum hemde ayaklarımın altına sürünce öksürüğüm kesildi iki kızım da gayet sağlıklı dogdu
Eslemssmom Mom041 hahah benim de viks kurtarıcım kafam agrır viks boynum agrır viks grip olurum yine aynı ilaç içmekten daha iyi bisey olacağını sanmıyorum 😂
tcasl Mom041 bende sürdüm valla sonuçta onun içeriği de vazelin ne yapabilir ki o kadar da değil diye düşündüm 🤷😂
Asyaerciyes tcasl viks ve bu tarz kremler çok iyi araştırılmalı zararları ise hamilelerde anne karnındaki bebeğin beslendiği arter damarını tıkaması beslenme kanallarının kapanmasıymış o hatayı bende yaptım bel ağrım için
tcasl Asyaerciyes bakmıştım ilk üç ay kullanılması önerilmiyomuş o kadar zor durumda kalmıştım ki nefes almak için başka çare de bulamadım bahar alerjisi insana her şeyi yaptiriyo 🤷
Busebse Busebse 29 haftaligim ay bide doktorum bisi olmaz diyor bazı doktorlar gerçekten bilinçsiz ınt bile bebeğe zarar verdiği yazıyor kullanmayın kesinlikle
Busebse mucizebebek03 merhaba konuyla alakalı değil ama az önce iç çamaşırımsa 3 damla açık pembe kan gördüm afedersiniz silince peçete bırsey gelmedi iç camasırımi değiştim takipteyim tekrar gelicekmi diye sizce hemen acile gitmem gerekir mi sabahı beklemeliyimiyim 29.haftakik hamileyim bebeğin hareketini hissediyorum bisi olurmu sizce
mucizebebek03 Busebse eğer düşmediyseniz ve ağır bir şey kaldırmadıysanız korkmayın açık pembe olabiliyor bazen ama artarsa muhakkak acile gidin bebeğiniz hareketiymiş şükür onu gözlemleyin ama kanama fazla olursa risk vardır muhakkak gidin 🌹