Sseedd10 Arkadaslar fikrinize ihtiyacim var sampuan deterjan yumusatici pudra vs dalin markasi guzelmi sizce? Yoksa tavsiye edeceginiz marka varmi
Purpura26 Sseedd10 Babyme hem temiz içerik hem uygun fiyatlı. Dalinin çoğu ürünü kimyasal içeriyor. Mustela da bakabilirsin ama bana fiyatları çok uçuk geldi ama bebek losyonu olarak mustela alıcam
Yesimmm12 Sseedd10 valla şuan dalinin lavantalı olaniyla oğluşum un kıyafetleri ni yikiyorum bide yıllardır olan bişey bence en iyisi bu
Lulemom dalinin her ürünü temiz içerikli değil. Yanlış hatırlamıyosam deterjanı temiz içerikli ama şampuanı değildi. Yine de emin değilim hangisi olduğuna. Bi bakın isterseniz
1incir Şampuan baby me Deterjan duru granül sabun Bebek yağı almadım ben evde dalinin var ama kullanmıyorum zaten
Asyaerciyes Sseedd10 asla tavsiye etmiyorum hepsini aldım kullanmadan attım diyebilirim o kadar ağır parfüm kokuyor ki anlatamam birde dalin cilt ve saç kuruluğu yapıyor ben kendim kalıp sabun rendelerdim veya dalanın toz sabunu var pişik kremi şampuanda sebamed kullandım çok iyi geldi
badeilemerve Sseedd10 Ya ben ilk dalini isim olarak düşünüyorsunuz sandım 🤣 offf isim aramaktan kafayı yemek Bu arada dalini çok önermiyorlar diye biliyorum içerikleri çok temiz değil demişlerdi
nnurguler Sseedd10 içerik veya marka olarak bilmem ama ben başka bir şey diyeceğim. Bebeklerde artık pudra kesinlikle önerilmiyor. İyi araştırın, pudrayı öyle alın derim :)
Kvsraykt Sseedd10 Instagram’da mühendisinoğlu sayfasına bakın yıldızlar listesindeki bütün ürünler temiz içerikli araştırıp inceleyip paylaşıyor tavsiye ederim size uygun gelen ürünlerden seçebilirsiniz
Defneprensesannesi Sseedd10 vallahi benim eşimin teyzesi kanser hastasıydı doktor demiş Johnson şampuanı kullan en az kimyasal olmayan şampuan o demiş bende kızıma obu aldım
Msydn6 Sseedd10 Dalinin artık içeriğiyle oynanmış doğal değil zararlı maddeler var deniyor 🤷🏻♀️ İsntagramdsn Mühendisin oğlunu takip edebilirsiniz orda çok faydalı bilgiler veriyor o açıklamıştı bizzat
A2017 Dalın kızımda kızarıklık yapıyor Du sureklı banyo ettikten sonra degstrdim bir daha o sorunu yaşamadım tavsiye etmiyorum ben
tanya25 Araştırdığım kadarıyla içerik olarak en iyi olanının mustela olduğuna karar verdim. Deterjan vs siveno çok öneriliyor.