minik_7984 4 ay oldu evleneli ve kayıvalide ile oturuyorum her şeyime karısıyor yatak odamdaki esimin giymediği gomleklerının utusune kadar diyorum ki giymiyor yok nıye utulemedın anlamıyor ve ben artık susmak istemiyorum haksız duruma dusmeden kendımı savunma yöntemi soyleyın bana ve hamilelik suphem de var gunum gecti cok gerginim
Nurgull__ minik_7984 eşinle konuşsan o da annnesiyle konuşsa belki hamile olduğunu öğrenince kendi evinize geçmek ister o da ya da kayınvaliden kendi evi varsa oraya gider
Aysobaciniz minik_7984 işin zor laf söylesen sen kötü olursun, eşine söylesen oğluma söyledi arımızı bozdu olur. Annesine bişey söylerken bile eşinizin yanında söyleyin tavrını ölçün bence kayınvalidenizin. Duruma göre ilerlersiniz. Allah yardımcın olsun canım
Toprak0805 minik_7984 kötü olmama yolu yok canım bunlarla af edersiniz agzına…. Deseler tamam desen bile sorun oluyor en iyisi ezdirmemek eşinle konus Bi insan nasıl alışırsa öyle devam ediyor Bi iki kavga sonra ayagım denk alıyorlar inan aynı evde degildim ama yine sürekli arar evin temiz olsun yemek yaptın mı temizlik yaptın mı duşta olurum geç açarım telefonu hala yatıyor musun karısmak isteyen her türlü karısıyır eşim uyardı ve sonunda bende Bi patladım simdi ben aramazsam arayamaz mesafeliyiz bu kadar
zeytinkiz minik_7984 bir otursanız bile sizin odanıza girip neden dolapları katıstırıyor pardon da 🙄 aynı evde olmak ona bu hakkı asla vermez. Tahammülüm yok bu duruma benim. Yatak odası adı üstünde. Kirlim olur temizim olur mutlaka bişey olur yani cok cok mahrem bana göre. Söyleyin girmesin canım heryer bitti orası mı kaldı 🙄
minik_7984 Nurgull__ esıme anneni uyar dedım kayınvalideyı kocası bırakıp yurt dışına gitmiş evlenmiş ve kadının maaşı falan yok
ArenAras Kayınvalide den çok çektim saçım ağardı kıskanır oğlunu, herseye bi fikri vardır, hep hastalanır nazlanır, yılan dili iyi ısırsın diye arayı tutmaya da çalışır. Çok zor imtihan keşke baştan kabul etmeseydin, bari dubleks filan de gözün az görsün.
minik_7984 Toprak0805 dun gece bizde de cok buyuk kavga cıktı onun yuzunden esım uyardı ben uyardım onu bakalım inşallah bundan sonra dikkat eder hareketlerine kaynana ne şirret bir şeymiş
minik_7984 zeytinkiz dun dedim bunu ona bana benim kızım ve damadının yatak odasına girerim siler supururum onlar yatıp kalktıktan sonra dıyor bana
zeytinkiz minik_7984 ayyy ne işin var ya Allah aşkına alemin kibrinden sanane 🙄 kaynananızın terbiyesizliği bence. Allah yardım etsin size 😔
Panda3101 minik_7984 Allah aşkına çok istiyorsan al kendin ütüle de.Ben kayınvalidemi çok seviyorum ama bana bişey dediğinde şaka ile karışık lafımı sokarım oda anlar bı daha o konu hakkında bişey yapmaz. Eşim annesine çok düşkün ama bana daha çok düşkün Allah’tan gurbetteyiz.Bende aynı evde olsam iş boşanmaya kadar giderdi herhalde.
minik_7984 Panda3101 aynı evde yasamak gercekten cok zor kadına bir şey deyince ben evden gidecem diye bagırıyor ustunu basını giyiyor ben olsem de kurtulsam artık dıye bagırarak aglıyor
mandalinakabugu Benim kaynanamda gerileye karışır. Kötü niyetinden ya da fesatlığından değil. Çok bilmişliğinden sen küçüksün cahilsin diye düşünüyor herhalde. Olur olmadık yok ekmek poşetini bağla, yok eşinin iş kıyafetlerini yıka kurumaz yahu kadın salak mıyım ben bunları yapamayacak kapasitede miyim? Bi iş yaparken görsün şunu şöyle yap daha güzel olur. İyi niyetli tamam da herşeye de karışmayıver. Kendi kızının kaynanasına demediğini bırakmaz kendisi aynısınınyapar. Ben çok sustum dediklerine tamam dedim iyice coştu. Kurmadan üslubunca reddet. Gerek yok anne istiyorsan sen yap de. Ben böyle yapıyorum de. İlk defa yapmıyorum yapa yapa öğrenirim de. Kabullenme de kırmada. Sınırını çiz yoksa olan sana olur
minik_7984 mandalinakabugu evet ben de artık ona karsı kendimi savuncam kırmadan kendı kızını over ona toz kondurmaz ama geline eziyet ederler işte boyle sureklı onun yuzunden tartısmalar cıkıyor
minik_7984 Melikeakkc kocası bunu yurt dışına bırakıp gitmiş ne maaşı var ne bir şey mecburiyetten kabul ettim
Melikeakkc minik_7984 allah yardımcın olsun o zaman oturup konuş herşeyi Başka türlü hayatını zehir etme