Busraonen Kızlar kirpik liftinginin bir sakıncası olur mu acaba hamilelikte ?? Bilen doktoruyla iletişimi olabilen biri bilgi verebilir mi yarın yaptırmak istiyorum da
esraizmirli Busraonen kimyasal içerdiği için ve de uzun süre sırt üstü yatmanız gerektiği için önerilmiyor emzirirken bile yapılmıyor bilginiz olsun
Kybusr Busraonen güzellik uzmanım hamileyken sıkıntı olmadığını söylemişti ama tabiki doktorunuza sormakta fayda var 😊
Busraonen Melek_Erten herhalde kesin diye birşey yok risk ihtimali var sadece demekki bilemedim bende
zeynepylmz Melek_Erten geçen sene evde yaptırdım gözlerim enfeksiyon kaptı üstelik düğünümden iki üç hafta önceydi ay yine hatırladım 😂
Melek_Erten Busraonen sanırım ama doktoruna danış istersen. Ama bi kişi de daha okumuştum burda doktor sakinca görmemişti. Bnde o mesajdan sonra yaptım sorun yaşamadım. Doktora da gittim bebek de gayet sağlıklıydı çok şükür.
Melek_Erten zeynepylmz ayy çok gecmis olsun. Ozaman trajik olan suan trajikomik olmus resmen. Ben daha once dışarda yaptırdım kimi guzel kimi dandik yapti. Bnde en son internet üzernden set alip kendim yaptım. Hamile olmadan önce de yapmistm şimdi de. Bide doğuma yakin yaparm temizz 😂😂
Busraonen MerveNur571 evde yapmak gerek herhalde ya😂 peki memnun musunuz daha farklı oluyor mu daha bakımlı duruyor mu
MerveNur571 Busraonen Iconsıgn marka aldım ben çok memnunum merkezde vereceğim parayı kendi kutusuna verdim en az 10 kez yaparım öyle söyleyim ayrıca da aynı merkezde ki gibi oldu ben çok memnunum tavsiye ederim 🤗 sadece dikkatle ve özenle yaparsan 3 4 ay rahatsın 🤗