Happybsrn whitedream 🥴🥴🥴🥴🥴 iğne gecikme yapıyormuş ya 20. Gün adet olan bile var yanı insan kararsız kalıyor
whitedream Happybsrn işte onlardan biri ben😒 benimde geciktiydi 10 gün tarlusal kullandıydım 14 15 güne adet olursun yazıyo her yerde ama olamamistım😄
whitedream Happybsrn hayır kist yapmış. Sonradan aşılama için ultrason kontrolüne gittiğimde 5 6 tane basit kistim olduğunu öğrendim ben şok önemli bişi değilmiş ama klomen kullandıydım o zaman 🤔
whitedream Happybsrn işte benim gittiğim doktor da öyle dediydi bide özel sonradan yani başka doktora gidince öğrendim.anladım ki bir doktora bağlı kalmıcan hiç bı zaman
Happybsrn whitedream yaaa demk ki sonradan yumurta oluyo belki de yoksa ultrason da baktı görürdü..hatta ben şüphelendim geçenlerde Sanki yine yumurtlma yaşadım gibiydi bilmiyorum beklyip görcez
afrasil Happybsrn küme halinde yani bir arada ayrılamıyolar mi anlamadm 😀 niye hersey bizi bulur ki 🙄
afrasil Happybsrn valla isin içine girince neler duyuyoruz ya tövbe yarabbim antibiyotikle düzelir hayırlısı insallah