leaf-07 Happybsrn valla verdiler içiyoruz ama vücudun başka yerlerine hasar veriyor muyuz vermiyor muyuz bilmiyoruz
leaf-07 Humeyra18 ayy ben fitil olarak kullanamyorum yaa resmen idrarı yapmakta güçlük cekiyorum o yüzden hap olarak içiyorum, doktora da hiçbirşey söylemedim, aynı etkiyi gösterir diye düşünüyorum 🤷♀️
Humeyra18 leaf-07 fitil olarak daha cok faydasi oluyomus direk olarak rahime gittigi icin. Vallahi benim halimi bi görsen altimin heryeri yara oldu kasintidan şişti hep fitili zor atiyorum ta okadar sisiti icleri falan ama hersey onlar icin onlarin saglikli olmasi icin napiyim tek varsa o benimle olaun da katlancam mecbur
leaf-07 Happybsrn yokkk yapmayacağım yaa cumayı bekleyeceğim.. çünkü belki de cumaya kadar adet olurum….
Humeyra18 Happybsrn iyi dusunmek istiyorum da iste bilmiyom inan kafam öyle dolu ki ne dusuncegimi sastim yattim bakalım sabaha ne olcam 🤷
leaf-07 Humeyra18 valla ben dayanamadım, çünkü geçen hafta çok zorluydu benim için, çalışırken de ekstra zor oluyor…
leaf-07 Humeyra18 mantar yapabiliyormuş bazılarında bugün öyle bir posta denk geldim, sizde de öyle yaptı demek kii.. sirkeli su ile taharet almayı dene belki rahatlarsın biraz…
leaf-07 Happybsrn bazı aylarda öyle olur, her zaman leke ile başlamaz yani ama dün boyunca hiç leke yoktu mesela..