Humeyra18 Happybsrn ay yüzümde hep sivilce cikti benim hic sivilcem olmaz normalde dudagimda ucuk cikti ay cildircam valla 🤦🤦🤦🤦
Happybsrn Humeyra18 ay hadi İnşallah 🙏 hamilelikte bağışıklık sistemi zayıf olunca olurmuş öyle okumuştum sanki 🤣
Mrzy28-c Happybsrn ben ilaca devam ediyorum kasıklarfa batmada bi bilirdi kaç günün kaldı ben im ilacıma daha 13 gün var bitmesine sonra iğne tedavisi aşılama
Mrzy28-c Happybsrn inşallah kuzum inşallah senden haber bekliyorum 😂umut ol bize hadi bakalım kaç günün var adete
Humeyra18 Happybsrn ay nebilim suratım nebicim oldu ya bi gorsen kavliyo falan derisi kalkiyo sinirim bozuldu 🤦🤷
Happybsrn Mrzy28-c ahhhh inşallah 🙏 haftaya Çarşamba yada Perşembe bilmiyorum negatif gibi inşallah vardır 🙏
Humeyra18 Happybsrn biliyorum ki canim anlamadim vallaha bi görsen geryerimde sivilce çıkmış benim normalde sivilcem falan cikmaz hic yuzumde
Mrzy28-c Happybsrn inşallah vardır bende hiç bişi hissetmedim aşılama olduğumda hayırlısıyla gelir bebeğin sana haydi bakalım güzel haberler olsun bu aylar bizlere 👍🙏🤲🤲
leaf-07 Ayyy benim de akşam üstü kasığıma ağrı girdi, sağ taraftan hemi de ve acayip titreme üşüme var🥶🥶resmen ısınamıyorum çok garip ….