Humeyra18 leaf-07 öyle olsa kalkinca bilr akiyor tutmasa o sekilde tutmaz ama sonucta 1 tanesi gittigi icin oda hemen yolunu buluyodur 😉
Happybsrn leaf-07 ben Internette face de her foruma baktım 🙈🙈🙈🙈 tutan çok tutmayan da birde kimyasal gebelik yaşayan çok
leaf-07 Happybsrn ilk aşılamada tutma oranı az gibi sanki benim anladığım kadarı ile.. Yine de nasip bu işler 😉
Humeyra18 leaf-07 hic belli olmaz benim kimyasal oldu yani tutma orani da cok yuksek canim olcaksa her türlü olur
Humeyra18 Happybsrn benim kasikta ara ara agri oluyo bel ve sirt agrisi var sureklu tuvalete gidiyorum birde bazen başım böyle bi boşluğa dusuyo gibi oluyo bilmiyorum psikolojik mi bunlarda
leaf-07 Humeyra18 yaaa kesinlikle nasip işi çocuk sahibi olmak, düşünsene korunurken hamile kalanlar var biz de hastane yollarında uğraşa uğraşa pozitifi görmeye çalışıyoruz 😉onun için hep diyorum rabbim hayırlısını nasip eyle 🤲🤲
Happybsrn Humeyra18 öyle psikolojik olsa benim de olur benim de sürekli kafam da ama işte sen progestan kullanıyorsun o mu etki yapıyor acaba inşallah bebektir 🤣🙏
Humeyra18 leaf-07 evet gerçekten öyle eskilerin bi lafi var olacaksa agac kovugunda bile olur diye onun hesap olacaksa her turlu yolunu bulup oluyor rabbim hayirlisini hayirli vakitte sagliksini versin 🙏
Happybsrn leaf-07 ben o muayene koltuğun da yaşadığım psikolojiyi anlatamam çok kötüydü ne işim var ben napıyorum kalkıp gidesim geldi 🥺