Humeyra18 Tekrar bir aşılama yaptırdım kizlar bu sefer sonuç inşallah güzel olur dua edin lütfen. Yaptiranlar ne gibi belirtiler oldu benim 2 gün bel ağrım cok oldu bugun de kasiklarimda falan ağrım oluyor Bugün 3. Günüm aşılama yaptirali
Happybsrn Humeyra18 ben de dün aşılama oldum dün kanamam oldu biraz vc gittiğim de gördüm şimdi de lekeli şekilde devam ediyor şansıma kimse böyle bı sıkıntı yaşamamış ☹️ ağrım yok kasık batması oluyo arada umudum yerle bir inşallah güzel haberler alırsn 🙏
happywomen Humeyra18 Bizde aşılamayı duşunuyoruz :) bakalım…. inşallah güzel sonuç alırsın arkadaşım🙏🏻
burcu_1322 Humeyra18 canım ne kadar tuttu toplam ücret bende yaptırmayı düşünüyorum nasıl bir işlemden geçiyorsun
Naz_01 Humeyra18 ilk bir hafta karında veya belde ağrı olması normalmiş canım .benim de ağrım olmuştu.iki kez aşılama yaptırdım ama sonuç negatifti maalesef
Humeyra18 Happybsrn canım umutsuz olma herkesin ayni olcak diye birsey yok ki olumlu düşün o zaman daha iyi olcak. İnsallah hepimiz güzel haberler aliriz. Benimde yaptirio geldigim gün biraz lekem geldi bel agrim coktu benimde mesela kasik agrimda var karnimda da oluyo hafif agrilar bugün . Progestan falan verdi mi doktor
Humeyra18 Happybsrn bol bol dinlen sen ben bu sefer ful yatiyorum hicbirsey yapmiyorum canim eger imkanin varsa yat dinlen
Dkmn34 Happybsrn umutsuzluğa kapılmayın benim de öyleydi ilk alışamam tuttu düşük oldu bu aşılamamda tuttu 7 + 4 günlügüz çok şükür lekelenmelerim yeni geçti
Happybsrn Humeyra18 doktor eve git 2 saat uzan dedi dinleniyorum is fln da yapmadım vallah herşey Allah’tan pazartesi günü kontrole çağırdı birşey vermedi ilaç fln
Humeyra18 Happybsrn zaten catlatma ignesi yaptin canim catlamis olmasi lazim coktan ki asilama yapiyolar bilemedim . Beni 8 nisanda çağırdı kan icin
Eflaleflal Happybsrn yumurtlama işlemi gerçekleşmişmi diye bakicaklar benimde öyle oldu yaptırdigim gün bı jafta sonra gel dedi yumurtlama olmuşumu diye baktı sonra yumurtlama işlemin gerceklesmis çok dikkat et dedi hamile kalma ihtimalin yüksek dedi dediği gibide oldu çok şükür şuan 27 haftalık hamileyim 😊
Humeyra18 happywomen insallah tesekkur ederim 1 düşük 1 asilama kimyasal oldu artik hersey agir gelmeye başladı. Hepsi rabbimden ama iste bazen neden diye sorguluyoruz. Asilamadan 1 gün önce eltimin hamile oldugunu ogrendim bide yani anlatamam o psikolejiyi berbat bir durum. Umarim sizde güzel sonuclar alirsiniz
Humeyra18 Happybsrn ya gercekten mi ilk defa duyuyorum dogrudur canim git bakalim bi her doktorun isleyisi farkli beni asilama yapmadan once ultrasonla bakti catlamamis olsaydi derdi heralde
afrasil Happybsrn kız ben hissetmiştim bide orda büyük birsey olduğunu hissediyosun kasklarda . Yorumlara baktmda sen kontrole mi gideceksin
happywomen Humeyra18 Bende de boyle durum var Eltim ilk evlendiğimde sürekli kendini hamile yapıyordu…. Herşey rabbimin elimde yapacak birşey yok
afrasil Humeyra18 cabim ilk defa duyman normal çünkü doktorların %90ı çatlamış mi diye tekrar çağırmıyor benimki de gerek yok demisti ben dayanamadım gittim ve yanılmadım malesef
Humeyra18 happywomen eltim benden once evlendi onunda olmadi 3 sene ben geldikten sonra oldu ve ben omun yok benim olursa uzulur kotu olur diye korunmustum 3 ay zaten benim geldigim ay hamile kalmisti oda. Benimde 2 buçuk sene oldu ve dusukler oldugu icin o psikolojiyi anlatamam yani herkesten duyuyorum hamile haberlerini en agiri da bu oldu heralde asilamadan 1 gün once bide ki oda bu durumlari yasamasina ragmen en berbatini bana yasatti yani
happywomen Humeyra18 Ah güzel kuzum benim…. en yakın zamanda gülecek o yüzün emin ol🙏🏻 Bende senin gibi tukeniyorum ama sabır etmek gerekiyor be canım…. Bizde yakın zamanlar da güzel haberler vericez burada ? Tmm mı? Tükenmek yok , Güçlu olacağız🙏🏻❤️
Happybsrn Humeyra18 aşılama olacağını biliyor muydu hemn söylemeseydi keşke ama o da zor kavuşmuş düşünememistir benim de arkadaşım ilk denemede tuttu çoğu doğurdu ikinciye geçti bnm de 20 ay oldu olmuyor bı kimyasal gebelik yaşadım 1 yıl önce
Humeyra18 happywomen insallah canim su mubarek günde rabbim kimin ne dilegi isteği varsa kabul etsin inşallah bize en kisa surede anneligi tattirsin
Humeyra18 Happybsrn biliyordu benim bildigimden haberi yok ama ben tesadüfen öğrendim. Onun 1 tane çocuğu var şuan 2. Ye hamile
Happybsrn Humeyra18 haa bn hiç yok sandım ne bilim bazı insanlar düşüncesiz herkes kendini kurtarmaya bakıyor