Ates21 Hsynftm Bende icemiyordum baya bı büyük yutamiyordum doktoruma sordum ortadan kırıp içebilirsin dedi bende artık ortadan kırıp iciyorum isterseniz böyle bı deneyin
Asyakuzusu Hsynftm Her ilacın, vitaminin sizin ve bebeğin gelişimi için çok önemli ve farklı rolleri var. Gebelikte sorunlar yaratabilir. İçmeye zorlayın bebeğiniz için
metehaninannesiii Hsynftm bende balık yağını içerken öyle oluyorum kuzum ben cok sukur çözdüm o durumu şöyle yapıyorum cami ac önüne otur derinden bir nefes çek temiz hava sonra ilaci içerken burnunu bi elinle tika sonra birden iç ama suyu cok ic öylelikle bulanti gidiyor
Cotanak Arkadaşlar decavitin yanında d vitamini ve demir hapına da başladınız mı? Doktorum değerlerime bakmadan vermiş, bu ilaçlar rutin olarak 12. Haftadan sonra kullanılıyor mu tüm gebeler tarafından?
zeynepbalci Hsynftm öğün değiştir canım sabah çıkarıyodum ben artık akşam içiyorum yada öğlen yemekten sonra dene iç ama bırakma, zaten bulantın gidince fark etmiceksin ama rahatça inecek boğazından sonra diceksin ben bunu yutamıyodum bi ara diye 😅