Meryemdimetoka Anne1212 ben okudum Allah Şafi ismi.hurmetine sifa versin dualarim seninle. Allah seni de bebeğini de saglikli eylesin
derinsart Anne1212 o kist bizdedr cikmişti detsylı ultrasonda ama ilerleyen haftalarda kaynoluyo kendiliginden dedi ve cogu bebekde görülebiliyor dedi doktorım
Anne1212 derinsart ayy inşAllah ya acil doktoru öyle bir söylediki şoka girdim resmen inşAllah yoktur varsada geçer Rabbim sağsalim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah 🤲🏻🤲🏻
Mom084 Anne1212 okudum canım Allah sağ salim kucagımza aldırsın inşallah hepimizin nerede varsa şifa versin..
Bsragrl Anne1212 Rabbim bu mübarek günde Şafi adı ile şifa İhsan eylesin inşallah 🤲🏼 Rabbim sağlıklı sıhhatli zamanında gelmeyi nasip eylesin minik kuzuya ❤️ Rabbim kabul etsin inşallah okudum canım 🙏🏼
rmeysaa12 Anne1212 Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşaallah. Sagsalim alırsınız insAllah kucağınıza.. Okudum 🤲
Burculi06 Anne1212 okudum bol bol meryem suresi dinleyin 🤲🏻 Allah bebeğinizi sağlıkla size kavuştursun bağışlasın inşallah🤲🏻
Rapunzellllanne Anne1212 okudum. Bu arada kist için endişelenmeyin benim bebeğimde de vardı daha sonra geçtiğini öğrendik en geç 26 haftaya kadar yok oluyor
Anne1212 Rapunzellllanne ayy inşAllah çok panik oldum detaylıda bakacaklar inşAllah çıkmaz Allahım esirgesin evlatlarımızı inşAllah 🤲🏻🤲🏻