momsboys ssatikaakas03111 elbette zararlı ama 1 taneyi gecmemeye çalıs bırakmayı dene cogu arkadasım ne yazıkki bırakamadı hamileyken ama sukur saglıklı dogdu bebekleri
Esosun ssatikaakas03111 sigara içilen yerde bile durmak zararlı😊 bırakabiliyosan tamamen bırak bırakamıyosan da çoğaltmamayı dene
Magnolina ssatikaakas03111 tabiki zararlı hamileliğimi öğrendiğimden beri Cay kahve bile içmiyorum bebeği düşünün kendinizi motive edin
ssatikaakas03111 momsboys. Ben ilk bebegim 2.5 aylıkken düşük yaptım hiç bir rahatsızlıgım yoktu günde 1 tane içiyorum ama calışıyordum günde 10 bin adım atıyordum merdiven inip cıkıyordum sizce düşügüm sebebei sadece sigara içmeme mi peki o zaman ?
momsboys ssatikaakas03111 ilk 3 ay günde 10 bin adım merdiven in çık bunlar sıkıntı yapmış olabilir. Saglıklı bir gebelikte düşük genelde olmaz zaten
ssatikaakas03111 OzgeAlya hayır yapmadım bu ikinci hamilelegim ilk bebegimi 2.5 aylıkken düşük yaptım birden bire hiçbir şeyim yoktu sadeve hafifi lekelenme vardı sonra gece yarısı sancı girdi birden oldu yani
Susamtanem2 ssatikaakas03111 soruyor musunuz içtiğiniz şeyin paketine baksanız sormaya bile gerek kalmaz değil diyince içiniz rahat rahat içecek misiniz ?
OzgeAlya ssatikaakas03111 Çok geçmiş olsun 🙏 ben sigarayı bıraktım hamileliği öğrendiğim an. Sizde bırakmaya çalışın lütfen❤️
Alyaesmaa ssatikaakas03111 Canım bir düşüğün acısını yaşamışsın bir tane daha yaşamak istemiyorsak dikkat edeceğiz bende bazı zararlı ama sevdiğim yiyecekleri çok yiyemiyorum düşük yaptım öncekilerde. Dikkat etmek gerekiyor bebeğimiz için.Ve kendini yormamaya çalış ağır kaldırma.
ssatikaakas03111 momsboys Evet haklısın doktorum da bu şekilde yorumladı ama ilk gebeligim oldugu için bir şey diyemedi
[silindi] ssatikaakas03111 hamile kalmayı düşündüğün an bırakmalıydın canım ya da bıraktıktan sonra hamile kalmalıydın sigara kime zararlı degil ki gebelere olmasın içinde minicik Bi can var onu zehirleme lütfen
ssatikaakas03111 [silindi] cok haklısın ama ellimden bu kadar geliyor günde sadece 1 tane içiyorum tavsiyen için teşekkürler
momsboys ssatikaakas03111 evet ne yazıkki allah korusun 2. kez yine aynı şey olursa genetik test yapıyorlar ama ilk aylar kendini cok yormaman mümkünse genelde uzanman lazım