Umudumbitmedi @Gulsen4224 Kızlar kızmayın biliyorum çok erken ama işte biraz merak sağlıklı olsunda maksat muhabbet olsun kese solda bebek sağda dedi doktor var mı tahmini olan birde kese dışında kanama alanım var inşallah durur😔
mucizemmmmmmmm Umudumbitmedi canım m nasıl kese solda bebek sağda oluyoki bebek keseye yerlesmistirki
Umudumbitmedi mucizemmmmmmmm 6 hafta canım dr öyle dedi🤷🏻♀️ Kese sol tarafta bebek kesenin içinde sağa yatık galiba zaten resimdede görünüyor yuvarlak kese içinde sağ tarafta
Umudumbitmedi mucizemmmmmmmm evet 🙈 işte kese şekline göre diyorlar ya yuvarlak fasülye ondan bir sorayım dedim 🌸
Gulsen4224 Umudumbitmedi sende sağol balım ramzi yazacaktım yanlış olmuş anladın sen balım rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah kanamanda durur umarım balım şu mübarek gün hürmetine rabbime sığın 🤲🏻🌸
Umudumbitmedi Emn_dgn hahahah attım ortaya bişey canım kese şeklinden biri bişey söyler belkim diye🙈🙈🙈🙈🙈
Gulsen4224 Emn_dgn ewt balım erken ama her anne bi merak içinde😅birde ilk bebek ise daha bi heyecan oluyor 🤭🙈🤗rabbim herkesin gönlüne göre nasip etsin inşallah sağolasın balım bu arada 💜🤲🏻🌸😍😘
Emn_dgn Gulsen4224 ne demek kuzum benimde tahmin etmiştin doğru bildin bu arada seni tebrik etmek istiyorum her soruya döndüğün içinde ayrıla sağol 🥰💜
Gulsen4224 Emn_dgn öyle mi cnm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim bebeğini rica ederim 🤲🏻😍