dugmeninannesiii iremgngr ben sezeryan yapacağım doktorum dışarıdan sincan koruda olacak kısmetse doğum canım
ocak2021 iremgngr 100. Yıl hastanesini tavsiye ederim . Mükemmel doktorları var bende sezeryanla doğum yaptım çok memnunum . Internette doktorlara bakın isterseniz
Serifeisitmir iremgngr doktorum disardandi cukurambar koruda oldum gayet guzel ilgilendiler ameliyathaneye girmem cikmam herseyiyle cok guzel ilgilendiler
iremgngr dugmeninannesiii sezeryani kendin mi istiyorsun birde ücreti nasıl ben 27haftalık şuan nereye devam edeceğimi bilmiyorum özelde düşünüyorum sezeryan istediğim için
dugmeninannesiii iremgngr canım ben kendim istedim sezeryanı tüp bebek çünkü. Şuanda gittiğim doktor normalde yapabilirsin dedi ama ben riske atmak istemiyorum o yüzden sezeryana karar verdik. 5 bin tl
iremgngr dugmeninannesiii peki 5bin tl Doğum paketimi bütün kontrollerinemi verdin ben şuan başlasam kaç tl olur acaba
dugmeninannesiii iremgngr canım özel muayene olduğu içi paket yok 250 tl veriyorum. Muayene falan hariç doğum 5 bin .