Oznurcakir ne yazık ki hiçbirşey fayda etmiyor 😔 Ben 3-4 yıl boyunca neler denedim bir bilseniz… Fitiller, antibiyotikler, ilaçlar, kremler hiçbiri fayda etmedi. Ayda 1-2 defa doktora gider sürekli tekrarlayan mantar teşhisi ile geri dönerdim. İlişkilerimiz de ya ağrı ya da kuruluk sorunu olurdu. Üstelik koku da yapardı berbat bir şeydi. Sürekli peynir gibi sarı ya da beyaz akıntım olurdu günde kaç kez çamaşır değiştirirdim sayamazdım. Kaç doktor değiştirdim olmadı kimse tedavi edemedi. İlaç kullanınca geçiyor 1 hafta sonra yeniden başlıyordu. Sonra doktorum son çare olarak borik asit verdi. Vajinanın içini bir plastik boru yardımıyla borik asitle yıkıyorsun. Onun sayesinde 6-7 ay kadar mantardan kurtuldum fakat sonra yeniden başladı. Bir yandan bebek için de uğraşıyorduk 2 buçuk senedir olmuyordu belkide mantar yüzündendi bilemiyorum ama doktorlar mantar gebeliğe engel değil diyordu, tüm tahlillerimiz tetkiklerimiz de temiz çıkıyordu. En son doktorum rahim filmi çekelim dedi, rahim filmi çekildi o da temiz çıktı. İki ay sonra gebe kaldım Rabbime bin şükür ayrıca içim de ilaçlı tazyikli su ile temizlendiğinden mantardan da kurtuldum. Şuan 34 haftalığız ve mantardan eser yok inşallah doğumdan sonra da tekrar etmez. Fakat ben sadece rahim filmi ile kurtulabildim. Eğer normal doğum yaparsam içim tamamen temizlenir diye umuyorum inşallah❤️🙏🏼