Merimericik Hanımlar merhaba. 15+5 im. Bi haftadır vajinanın üstündeki kemikte iç bacaklarımda özellikle oturup kalkarken ve yürürken bi ağrı var. Kemik ağrısı gibi bi değişik ağrı. Sizde yaşadınız mı? Normalmidir bu?
minikprensimmm123 Merimericik Vajina ağrısı bende de oluyor canım ama çok nadir arada oluyor kramp gibi değişik ağrı bende 11+5 deyim
Merimericik minikprensimmm123 ya sizin dediğiniz normal sanırım benim ki öyle değil böyle spor yapıp hamladığımızda merdiven inemeyiz ya o şekil. Arabaya oturup kalkarken bile zorlanıyorum ağrıdan.
zynp55 Merimericik çatı kemikleri ağrısı muhtemelen.. ben aşırı yaşadım onu haftalarca, hala daha ara ara ağrır, kemikler açıldığı içinmiş doktoruma danışmıştım..
Merimericik minikprensimmm123 ptesi dra gidicem. İlk başladığımda sordğmda normal dedi ama arttı şuan ağrı. Bakalım ptesiyi bekliyorum.
n-uyar haftadayım ve yaklaşık iki haftadır aynı ağrıları yaşıyorum yatakta dönerken bile bacaklarım et kesmiş gibi aşırı ağrıyor Çok fazla da pimpiriklenmiyorum bebek doğurcam normaldir diyorum kendime😅