Semahasan001 Kızlar bu ay ovülasyon testi ve Clife Macun a başlıyorum inşallah güzel haberler vermek istiyorum bu ay🙏 Ovülasyon testi ve Clife hakkında yorum yapmak isteyen arkadaşlardan yorumlarınızı bekliyorum 😇
Tgcycl Semahasan001 ben de bu ay başladım clifea ama ovulasyon testi ile takip etmicem çünkü istemdisi strese sokuyor
heyecanlibekleyiss Bende kullandım naturellen macun. İçerik olarak aynılar. Benim hamile kalmama vesile oldu🥰
Semahasan001 heyecanlibekleyiss çok güzel sevindim kaç aylık hamilesiniz ve kaç ay kullandınız macunu
heyecanlibekleyiss @Semahasan001 2 kutu kullandım. Normalde adet olamıyordum 3 ay geçtiği bile oluyordu. Macuna başladıktan sonra 2 ay gününde adet oldum. O bile çok sevindirmişti beni. Sonra hamile olduğumu öğrendim. Şuan 3 aylık hamileyim🐥
Semahasan001 heyecanlibekleyiss maşallah Allahım saglıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Semahasan001 Tgcycl anladım canım bende pko oldugu için ne zaman yumurtlama oldugunu bilmiyorum onun için takıp etmek için aldım bu ay
Tgcycl Semahasan001 dahonce kullandım genelde 14 falan o güne kadar kullancam inşallah akıntıdan da anlarım inşallah şifa olur bizlere