Buketar Kızlar bugün sabahtan beri burnumda akıntı, gözümde yaşarma, nezle gibi bir durum yaşıyorum. Az önce de yediğim ne varsa kustum. 37+0 haftalığım, hamileliğin son zamanlarında böyle şiddetli bir kusma olması normal mi yaşayan var mı? İnanılmaz panik oldum...
iko58 Buketar ben de 36. Haftadayım 2 haftadır sürekli midem bulanıyor ara sıra kusuyorum. Doktor normal bebek büyüdü yer kalmadı mideye baskı yaptığı için oluyor dedi
NaimeYilmaz Buketar sabahtan beri aynıym içim dısıma cıktı git gide artıyor etlerm acıyor artk halsızlıkten 😔 mıkrop kapmısta olablrz salgn var bu ara 36ym bnde
Esmmaa Buketar bende 36-+2 yim bendede ara sıra oluyor yemeklerden sonra Veya uyandığımda safra suyu çıkartma. Mideme baskı yaptığında oluyor
Buketar iko58 Abdbahar NaimeYilmaz kızlar çok teşekkürler içimi rahatlattınız, en azından olabilecek bir durum olduğunu düşünüp rahatladım... sizlere de çok geçmiş olsun Allah hepimize kolaylık versin inşallah 🙏🏻
Ayseeelif iko58 benim de yemeklerden sonra bulanır gibi oluyor bazen .kusmadım ama doğru diyorsun bu sebeptendir bencede