vostagram 2,3 gündür her yerim kaşınıyor kaşımaktan kıpkırmızı oluyor vucudum ya yaşayan var mı acaba bu durumu? Alerjimde yok ama
senakhrmn vostagram Gebelik kolestazı olmuş olabilir , kaçıncı haftadasınız? Birde doktorunuza bildirmeniz gerekiyor karaciğer hormonlarınıza baktırması gerekebilir.
Dilekcnkn vostagram benim öyleydi aslında daha önce egzamam vardı ama birden isilik tarzı çıktı normalde öyle çıkmazdı doktora gittim gebelik tetiklemiş olabilir dedi krem verdi onu kullandım geçti bazen çıkıyor öyle yine kremi sürüyorum
Nuraygokce vostagram bol bol nemlendirin benimde sadece göbekte oluşuo kaşıntı evde nemlendirdikçe geçio ama bişey deydiğinde kaşıntı oluo o yüzden göbeği açık geziyorum resmen
vostagram ilkannelikkk bilmiyorum canım böyle bazı yerlerde sivilce gibi küçük noktalar var ve olmayan yerlerimde de oluyor kaşıntı
Sebihaburak1 vostagram benim en baştan beri var geçen 2 gun içinde sivilce gbi oldu bi krem kullandim hafifledi bazi hamileliklerde olabiliyormus kaşıntı
Gkcgkc Karaciğer enzimlerinize baktırın kan vererek kolestaz mı değil mi ona bakılsın ama kolestaz otuzlu haftalarda olur genelde siz kaçsınız bilmiyorum ama