Denizin Yardım edin nolur, bebeğe bi zararı olurmu , oksapar kan pıhtılaştırıcı kullanıyorum corasprinle
-mercimek- Denizin kesik olan yere elinizin yumuşak yeriyle tampon yapın çok sıkı bastırın ve kalp hizasından yukarıda tutun. Elinizi uzun süre tampon olarak kullanın çekmeyin. Gerek duyarsanız bi hastaneye gidin dikiş atarlar eğer çok kesikse
ozlemak42 Denizin 8 aylıkken elimi kestim çok derindi hemeen acile gittim temizleyip dikiş attilar parol kullandım sadece gunluk pansuman yaptım dikisler alinamadan doğum yaptım bişey olmadı canım aşıyla baglantisini bilmiyorum ne olur ki ?
Aycanmbenim Denizin canım oksapar kan pıhtılaştırıcı değil aksine kan sulandırıcı ondan durmuyordur kanın endişelenme
Aysun1983 Denizin kan sulandırıcılardan dolayı kan durmuyor olabilir cnm kestiğin ürün paslı değilse aşı daha olmadım diye tedirgin olma bence hepimiz zaman zaman elimizi kesiyoruz benim bazen oksaparı yaparken bile kanıyor
ozlemak42 Aycanmbenim bende dedim heralde yanlış yazdı çünkü hamilelikde pihtilasma olmaması icin verirler 🤭
Dilek0809 Denizin neyle kestin canım sakin ol paslı vs değilse bu kadar panik olacak bir şey yok ki muhtemelen mutfak bıçağıdır paslı değildir
Maria9 Bende yeni kestim elimi benim dikişim var ancak 2. Doz aşımı olmama rağmen hemen acile gittim direk sordukları şey en son ne zaman aşı oldun idi yani kimse paslı bir şeyle mi kestin falan diye sormadı bence hafife almayın geçmiş olsun 🙏
Denizin Tşk ederim hepinize , aklınızda bulunsun arkadaşlar çok telaş yapacak bişey yok ama 2 doktorumda aşı ol dedi , gittim acilde 1 doz aşımı vurundum olaydan sonra , hiçbirşekilde yan etkisi ağrı ateş vs olmadı bende , bu arada hayırlı kandiller 🙏