sonsuzum_bebegimygz2 Hanımlar 1,5 aylık hamileyim ve şu dkk da burnumun iiki deliğinden kan pıhtısı vardı bu normalmi acaba bilen yazsın lütfen ?!
Busra02_ sonsuzum_bebegimygz2 yorgunluktan ve açlıktan burundan pıhtı gelir ama benim başım ağrıdığında afedersiniz burun akıntım kanlı oluyor
Mlsa2530 sonsuzum_bebegimygz2 bende hamileliğin başında başladı 28.haftaya geldim hala yıkadıkça afedersiniz kurumuş şekilde çıkar. doktorum hamilelikte kan basıncı yükseldiği için burun içindeki kılcal damarların kanadığını söylemişti çoğu kişide olur normal dedi ama siz yine de sorun tabiki kontrole gidince
Feyy sonsuzum_bebegimygz2 aylardır yaşıyorum bunu doktorlara da sordum hamilelikte oluyo tedirgin olma dediler kuruluktan kan basıncından oluyor özellikle sabah kalktığımda tıkalı zannettiğim burnumda kurumuş kan oluyordu ama odanın nemini ayarlamaya başladıktan sonra kesildi korkmayın ama sürekli ve şiddetli bir kanama olursa o zaman kesinlikle doktora başvurun
sonsuzum_bebegimygz2 Busra02_ yorgun değildim ve aç bırakmıyorum kendimi ama başım ağrıyıp dönüyor du !!