Msd26 Kizimablaoluyorr biZde bugün tam 30 haftalık olduk🙏 Benim suan ki sıkıntım uzun süre hareketsiz oturunca sırtım agrıyor esneme germe yapıyorum. Birde sabahları ellerimde ve kolumda uyusma agrı ile uyanıyorum 😢
Senaaa1 Kizimablaoluyorr bizde 32 olucaz inşallah 😌 fakat aşırı mide ekşimesi yaşıyorum geceleri hiç uyuyamıyorum sürekli tuvaletteyim 😏 son zamanlar zormuş gerçekten ama yine de çok şükür onun dışında tabi ki birde daha da ağırlaşmış durumdayım sağdan sola biraz zorlu dönüyorum 😀
avukat-anne Ben de 30. Haftadayım mide yanması ve çatı ağrısı yaşıyorum. Magnezyum sadece hafifletiyor. Bunun dışında bi şikayetim yok ama bebek bazen aşırı hareketli. Sert sert tekmeler atıyor sizde de öyle mi ☺️
Kizimablaoluyorr avukat-anne evet bizde ayniyiz artık hareket ederken bile canımı acitabiliyo 🤭 nerden katılıyorsunuz biz tekirdagdayiz ☺️
avukat-anne Kizimablaoluyorr İstanbul ☺️ Hareket etsinler de acıtsınlar sorun değil. İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza 🙏🏻
Kizimablaoluyorr Msd26 ayy bende bitek bende oluyo saniyodum sabah uyusmalari. O kadar zor ki aglayasim geliyo bazen. Böbrek hastasıyım protein kacagim var o yüzden saniyodum tek olmadığım için sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim 🤭