GamzeSerhat Kızlar yaklaşık 1 haftadır var 9+6 haftalık hamileyim elimi koyduğumda da bazen hissediyorum sanki damar atması gibi 🙋🏻♀️ Bu nedir bilen var mı ? Miniğimi hissetmem için daha çok erken değil mi😍♥
Hale GamzeSerhat canim hissetmek icin cok erken ben 19. Haftamda hissetmeye basladim. Sen su an hamile oldugun icin en ufak biseyi bebekten bilirsin. Su an hissetmen bence imkansiz
Tugcecantfn GamzeSerhat Katiliyorum sana canm bende 9+5 im sol tarafima yattgm zaman segirme bendede oluyo Ama hissetmek icin erken dha dedigi gbi arkadaslarin 😍
Dytanne GamzeSerhat canım bende de oluyordu o hatta sol tarafta çok sessizken hissediyor gibi oluyordum. Damar atması gibi. Ama o rahim büyümesiymiş 🙈 yani araştırdığımda sorup soruşturduğumda bu sonuca vardım 😅 ama öyle hissetmekde çok güzel bence 🤗🤗
Damla________ GamzeSerhat o daha bir embriyo kadar minik gazdır o büyük ihtimal ama sen ister istemez bebeğe yoruyorsun tabi ama onu hissetmen için en azından bi 12 hafta falan olması lazım en az
GamzeSerhat Hale imkansız biliyorum ama içimde olduğunu biliyorum ya kalben hissediyorum😍 ona yoruyorum yoksa daha çok var hissetmeme 🙄
Nursem Kızlar bebek hareketi değilde annem göbeğim seyriyor dediğimde oğlun olucak demişti. Oğluşum oluyor 👶🏻
GamzeSerhat Nursem bende erkek hissediyorum ama kızım olsun istiyorum tabi herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırla gelmesi🙏🏻
Svde Bağırsak hareketiyle bebeği nasıl ayırt edicez 17. Haftamdayım bazen bişeyler hissediyorum ama emin olamıyorum
FeriDee GamzeSerhat ayy bende de oluyo karnımda bişey atıyo sanki bugün daha çok hissediyorm 9+1 iz bizde
yelizzzz GamzeSerhat bende çok erken hissetmiştim 5.6. Haftasında çok seğirme oluyordu. doktorumda kendini çok dinliyorsun odaklanıyorsun normalde çok zor hissetmek demişti. Ama erkek bebekte seğirme ve 40 günken hareketlnmenin basladıgını büyüklerden duymuştum.suan 13. Haftadayım 12.haftamda bacaklarını actı gösterdi kendini oğlum🙂 sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏🏻☺
yelizzzz FeriDee herkeste aslında farklılık gösterebilir ama dedikleri gibi belirtileri yasadım açıkcası..☺ tabi Rabbim bilir yoktan var eden o🙏🏻☺☺☺
humaninannesi61 [bilinmeyen] Benim bebeğim çok çok hareketli en başından beri. Çok erken oynadı kendini hissettirdi bana. Herkes erkek olacak belli diyordu ama kızım olacak😍 Hiç belli olmuyor 😌🤰🏼
SerenYiitolu GamzeSerhat bende senin haftandayken aynı şeyler olmuştu herkes senin oğlun olacak erkek çocukta seğirme olur demişlerdi şuan 30+4 haftalığız oğlum olacak Allahın izniyle🙏🏻☺