Nlfrylmz sonsuzum_bebegimygz2 6 haftalıkken kestirdim şuan 17 haftalığız çok şükür sağlıklıyız. Hurafe bu tarz şeyler ama yine de siz bilirsiniz
Oglumveben34 sonsuzum_bebegimygz2 15 haftamda kestirdim biat ay sonra tekrar kestirme düşünüyorum. İnanmayın takılmayın böyle şeylere. Ömrü veren Allah. Bir saça bağlı olamaz bebeğimizin ömrü.
Ozdmrkbraa sonsuzum_bebegimygz2 25 haftalıkken kestirdim bebeğim doğdu 3,5 aylık dini açıdan zaten bireyin öleceği gün evleneceği kişi ve rızkı değişmemiş inanmayın bu tür hurafelere ben kesitirdiğğm de herkes bişey dedi kimseyi dinlemedim
Mervee26 sonsuzum_bebegimygz2 doğum fotoğraflarında uzun saçlı olmak istediğim için kestirmedim ama kestirilir. Saçla bebeğin ömrünün ne ilgisi olabilir ki?
Rapunzellllanne sonsuzum_bebegimygz2 ben kestirmedim kestirmem de belki hurafe ama ne gerek var çocuğumun ömrümü riske atmaya 9 ayda kestirmeyivereyim uzun saçla zorlansam da evladıma değer belki de bana karşı çıkan çok olacaktır ama benim fikrim bu belkide uzun saç sevdiğimdendir ne bileyim 🤷🏻♀️
Esen3535 sonsuzum_bebegimygz2 tabi ki de kestirilir şöyle bilimsel Olmayan hurafelere inanmayın doktora sorsan Güler yani
Busehnm sonsuzum_bebegimygz2 kesilmez bebeğin ömrünü kısaltır 😝 tövbe yaa ne soylentiler var kestir gitsin nasil rahat edeceksen …
Nilaylks sonsuzum_bebegimygz2 iki kere kestirdim ilk bilmiyordum bir iki gün Sonra öğrendim Sonra dört aylıkken bir daha kestirdim şimdi 28 haftalık olduk bana da dediler kestirilmez diye ama ben öyle şeylere inanmıyorum ne gelirse Allahtan gelir ☺️
BurcuP sonsuzum_bebegimygz2 dün kestirdim 37. Haftadayım iyice uzadı çok kötü görünüyordu omuzlardan biraz aşagıda olacak şekilde düz kestirdim. Hurafelere inanmayın. Lohusalıkta kestirip bakım yapamazsınız vaktiniz varken aradan çıkartın
Rbkny sonsuzum_bebegimygz2 kesinlikle saçma yalan dolan bir batıl inanç ne yani saçın kesilmesiyle bebek ömrünün kısaldıgını söylerler bana göre bunu savunan ve bu düşüncede olanlar tamamen cahiliye döneminden gelmiş insan gibi bakıyorum