Laura Sevgili anneler ve veya anne adayları, sütümüzün gelip gelmeyeceğini öncesinden bilmediğimiz için sizce toz mama almam gerekirmi. Siz nasıl yaptınız aldıysanız hangisini yada ne düşünüyorsunuz?
Silasila Laura Ben almadım niye durduk yere mama alayım sütümde gelmezse hastanenin hertarafı eczane market kolayca temin edilebilir birşey ne gerek var kullanılıp kullanılmayacağını bilmeden boşu boşuna mama almaya 🤷🏼♀️
Almila1 Laura ben hastane çantasına koymamistim gerekte olmadi zaten eger ki lazim olmasi durumunda eczane market vs bir cok yerde bulunabilir sizede lazim olmazsa bosyere cantada yer kaplamasin 😊
Gulsah91 Laura Hastanelerde vardır ya da çıkıp alınır ama o anda ne alacaklarını kontrol edemem ısmarladığımı alamazlarsa diye garanticilikten küçük boy koydum inşallah kimse mamaya mecbur kalmasın 🤲🏻❣️
Hatice68 Gulsah91 amin inşallah sütümüz bol bol gelsin özel hastaneler veriyo diye biliyorum mamayi bebegin şekeri düşmesin diye annenin sütünün olmadığı durumlarda
Elf_ogz Laura Ben sma mama alıp koydum ne olur ne olmaz sarılık olmasından korkuyorum o yüzden bulunsun çantada
Dila21 Laura ben 2 kutu mama almıştım gebe okulundaki hemşire getirmeni istemiyorum hemşireler yardımcı olacak sütün gelmezse masaj yaparız demişti sağolsunlar doğumdan sonra yardımlarıyla sütüm geldi hemen götürsem belki mamaya güvenip o kadar emzirmicektim 🤷🏻♀️
Kubra5734 Laura ilk kizimda almistim ki erken dogum oldu zaten hastanedende mama istediler hem anne sutu hem mama verdik sinirda pr. Olarak dogdu bu hamileligimdede alip cantama koyucam. Kullanmazsam ihtiyaci olan birine veririm
Berna4161 Laura Merhabaa. Biz ilk kızımda aldık çantaya ne olur ne olmaz diye. şimdide aynısını düşünüyoruz. Bir aptamil birde evolvia almıştık ki gerçekten tahmin ettiğimiz gibi oldu sütüm gelmedi. Bizde mamayı hazırladık hemen. Ek olarak şunu söyliyim fikir olsun diye. Biz aynı zamanda 2 biberonda almıştık bir avent birde chicco nun kauçuk başlıklı olanını almıştık belki başlıktan dolayı almaz diye oda tahminimiz doğrultusunda oldu aventi hiç bir şekilde kullanmadı chicco yu kabul etti. Birde chicco yu alırken görevli kız şey demişti bebekler bunu göğüs ucu şeklinde olduğu için daha kolay kabul ediyor ve emzirirkende sıkıntı çekmiyorsunuz demişti. Bizde o yönde ilerledik.
Dilek0809 Laura mamayı bence garanti olması açısından alabilirsiniz ama geçen bi bebek hemşiresi kaşık biberon tercih edin geçici süreliğine sonra masaj yapın sütünüz muhtemelen gelecektir gelmezse normal biberon kullanın dedi aklınızda olsun meme reddi yaşamamak için
arisin_annesiii Laura Canım sütüm gelmedi onlar mama verdiler bebek yemedi başka mama verdiler her türlü mama var en azından bebek için uygun olanı veriyorlar. Ve saat başı mama hazırlayıp veriyorlardi bize. Receteme de bebeğin hastanede sevdiği mamayı yazmislardi