150_gelartik Esekoldurengunes sizin bebek normal gelmeye niyetli çoktan . İnşallah da öyle olur hayırlısı ile gelsinler 🌼
150_gelartik Laleet Kvsraykt Esekoldurengunes Smyy00 @Mengihilal kızlar 2 gündür bebegim kasiliyordu içerde meğer kendini döndürüyormus başı aşağıya dönmüş çok şükür 40. Haftaya kadar bekleyecegiz dedi dr. Haftalık kontrol için geleceksin dedi
Mengihilal 150_gelartik bu linke tıklayıp bakın buradakiler gibi yaptm aynı. Ütü masasında yatmak tahminimden zordu bacaklarım düz koltuğa uzattm kadının yaptığı gibi 15 dk durdum böylece. Diğer hareketleride düzenli uyguladım
Laleet 150_gelartik masaAllah cok cok sevindim adiniza. Gonlunuze gore oldu🥰 hizli, sular seller gibi dogumlarimiz olsun insaAllah🌺
ATC 150_gelartik 29.haftadan 35. Haftaya kadar 7-8 kere dönmüştü oğlum bi yukarı bi aşagı 😂😂😂 sonuç 35 de bi döndü pir döndü doğurdum 😂
150_gelartik ATC senin oğlan seni hic üzmemiş bak annesi jet hızıyla gelmiş benim ki daha tepiniyor içerde . Dogumun kolaylıkla mi olmuştu peki cikim aşamasında zorlandin mi
ATC 150_gelartik çok kolay oldu benim canım hiç öyle çok bi sancım olmadı sadece dayanılmaz 8 dk sancım oldu sonra 2.ıkınmada dogdu çok şükür küvezde kalması dışında beni üzmedi 😌
150_gelartik ATC olsun kuvezde hemencecik toparlamıştır. Senin ki kadar kolay bir doğumum olur umarım sezaryen beni çok korkutuyor Sizin ki spontan gelismis doğmuş çok güzel
ATC 150_gelartik aynen öyle oldu vardı valla inşAllah Allah herkese benimki kadar kolay doğum nasip etsin
150_gelartik ATC amin canım . Kötü deneyimlerden ziyade senin ki gibi iyileri insanın içini rahatlatıyor.
ATC 150_gelartik çok şükür valla inşAllah şimdiki doğumumda böyle oluyor erken doğmasına rağmen iriydi birazda o yönden şanslıydım çok küçük değildi 3060 grm dogdu hastaneden çıkarken 2800 küstürdü bide 14 yiyenin verdiği tecrübe vardı bende birazcık 😂
150_gelartik ATC ooo kilosu da iyiymis maşallah bu doğuma ne kadar kaldı peki dikkatli ol bu da erken gelebilir 😂 ne çok yeğen varmış ben de daha yok yeğen ailenin ilk torunu olacak benim kız
Alinamoms 150_gelartik daha dönmesi için haftanız var ve malesef ki sizin yapabiliceğiniz hiçbişey yok dışarıdan müdahale çok tehlikeliymiş 🤦🏻♀️
150_gelartik Alinamoms haklı olabilirsin canım ben egzersiz dışında bir şey yapmıyorum zaten bebeğim 2 gün önce kasılıyordu içimde. Şimdi döndürmüş başını çok şükür. Su an iyiyiz normal doğumu bekleyeceğiz
150_gelartik ATC aman valla bana kalsa 35 hafta iyidir. İnsan ağırlaşıyor git gide bu da mı oğlan kuzum belli mi cinsiyeti