Gulsah91 burcumelis oy yavru maşallah🥰 geçer geçer yenidoğan bebeğin cildi çok hassas çeşit çeşit kızarıklık oluyor kuruluk olur konak olur normal görünüyor. doktora sorarsınız zaten
Mdnyldz burcumelis normal doğumsa acaba çekerlerken olan bi lekemi yoksa doğum lekesi mi çok anlayamadım. Üstte kalsın diye yazıyorum. Belki fikri olan vardır. masallah evladınıza da 🤗 rabbim hayırlı uzun ömürler versin♥️
Arifcaninannesi burcumelis Geciyor cnm benim oglumunda kasinda ve goz cevresinde vardi suan bir yasinda iz bile yok
YuvarlanamayanPandaa burcumelis doğum lekesi kuzum geçiyor büyüdükçe benim oğlumdada çok vardı azaldı bazen sinirlendiğinde çıkıyor ama çok hafıf
burcumelis Gulsah91 cok tesekkur ederim 🥰normaldi zor bi dogum oldu tosuncuk omuzları takıldı cok zorlandım ıkınıp cıkarana kadar ondan mı böyle oldu bilmiyorum
burcumelis Mdnyldz normal doğumdu zor bi dogumdu omuzları sıkışmıştı 3900 dogdu bilmiyorum çekerlerken mi oldu pazartesi sorucam doktora. Cook tesekkur ederimm 🥰🥰❤️
Dlbr Bazen buna gül lekesi denio benm oğlumun gozunun üstünde vardı gül zamani çıkıp baska zamanda gidio sağlıklı olsunlarda tek geçer üzülme canm
mmek_2014 Ayy aynısı benim oglumda da var ben çok seviyorum geçsin istemiyorum ama geçiyor. 3 aylık şu an oglum baya azaldı. Göz kapaklarında ki geçti sadece kaşlarının arasında var o da küçülüyor. 1 yaşına kadar tamamen geçiyormuş
Mdnyldz burcumelis bakın zor olmuş doğumunuzu normaldir çıkarmaya çalıştıklarında olmuştur ozaman endişelenmeyin geçer diger annelerinde söylediği gibi🤗
1incir burcumelis Maşallah ya. Benim kızımda doğdugunda kahverengi lekeler vardı büyüdükçe geçti 3 aylıkken falan hiç kalmadı
0Cerenk burcumelis benim kızımın kaşında ufacık bi şekilde var bu lekeden ama kim görse geçer dedi, etrafımda da görmüştüm bebeği bu lekeleri taşıyan anneleri gerçekten bi kaç ay sonra genelde geçiyor
Rabiaceviz burcumelis benim oğlumda da vardı aynı lekeden burnunun kenar kısmında göz kapaklarında şuan oğlum 2.5 yaşında göz kapakları geçti bir tek burnunda ki kaldı oda büyüdükçe geçer heralde yada kaladabilir