Cevirmenannee Kızlar cevizi sade yavan bir şekilde yiyemiyorum ağzım hemen yara oluyor ne ile beraber tüketebilirim bilgisi olan varmı ?
Hatice68 Cevirmenannee kuzum cevizi peynir ile tüketmek şifadır buyuruyor EFENDIMIZ S.A.V peynir ile tuketebilirsin
Sislimom Cevirmenannee Canım rondodan geçirip peynirle karıştırabilirsin ya ceviz fındık fıstık ekleyip bal koyup macun kıvamında da tüketebilirsin
ratatosk Cevirmenannee cevizi rondo dan geçirin manyas kahvaltılık lor un içine koyun biraz da zeytinyağı 😁 yanlış hatırlamıyorsam balıkesirdeydiniz siz
Hatice68 Cevirmenannee tabiki olur canım ama ben tulum peyniri ile yedim uzun bir sure hepsiyle tuketebilirsin sifa olsun insallah bebisle sana ❤
Dilek0809 Cevirmenannee cevizi robotta çekip içine bal ekle kare şeklinde şekil verip yine kare şeklinde minik minik dilimle inanılmaz lezzetli ve sağlıklı bir hafta dayanıyor kapaklı bi yerde yağlı kağıtta bekletebilirsin 😋😋
Rana-10 Cevirmenannee kuru hurmanın içini açıp ceviz koyuyorum çok güzel oluyor bende sizin gibi cevizi tek yiyemiyorum
Msd26 Cevirmenannee tereyağ bal ile sabah kahvaltılarında yiyiyorum tatlı niyetine kahvaltıdan sonra helva çikolata yersem içine koyuyorum hiç yiyemezsen rondadan geçir incecik ama tadı ozaman daha baskın oluyor sanki