150_gelartik Altugba bebeğiniz hayırlı olsun. Kızınız kaçıncı hafta baş aşağı dönmüştü hatırlıyor musunuz
Eligulu Altugba merhaba dikişler çok acıyor mu kaç dikiş atıldı tuvalete nasıl gidiyorsunuz ve dikişler ne zaman iyileşiyor acaba lütfen bilgi verir misiniz ??
Hiraumut MAŞAALLAH canım. RABBİM analı babalı büyütsün İNŞAALLAH. Bizim de senin ki kadar kolay olur İNŞAALLAH. Benim ilk gebeliğim ve çok korkuyorum.
mineu8 Altugba Allah’ım ne kadar guzel masallah rabbim birlikte uzun omurler gecirmeyi nasip etsin insallah 🤗 benim de ikinci dogum olacak insallah seninki kadar kolay olur ilkinde acemilikten azicik sancida hastaneye gidip sunci sanciyla dogurmak zorunda kalmistim bu sefer durabildigim kadar duracagim kararliyim 🤭😏
Hatice11 Altugba Maşallah sağlıkla büyütün bebisinizi inşallah,Rabbim hayırlı evlat eylesin.Benimde ikinci doğumum olcak ilki 19 saat sürmüştü, inşallah bende oğlumu sizinki gibi hemen kolaylıkla doğururum 💙💐🤲😊
PIRIL Altugba daha bugün doktor kontrolümde doktorum 2. Gebelikte gebeler oyalanırsa, bi duşa gireyim derse, doktorumu sabah ariyim derse tv lerdeki gibi yolda doğurmalar olur demişti. Benim de çok 2. Hamileliğim, heyecanla bekliyoruz 🥰
melzey Altugba maşallah 🧿 ne güzel olmuş allahım sen Cem’i cümleye böyle doğurmak nasip et ve bana da 🙏🏻🙏🏻😄 sağlıkla büyütün iki yavrunuzu da 🥰🥰
FatmanurAyz Altugba yaaa ne guzel anlatmışsınız ınsallah benım ılk hamılelıgım ve o kadar cok korkıyorum ki galıba. Ben doguramıcam dıyorum baya korkıyorum ınslalah sizinki gibi kolay gecer yaa 🙏🏻🙏🏻😊
Denizgillerrr Altugba hayırlı olsun cnm sağlıkla büyüt inş. bnmde 20 aylk bir oğlum var 36 haftalık hamileym inş seninki kadar kısa sürer😅
Fatosdvrc Altugba amin amin insallah bnmde 2.dogumum olcak ve cok heycanliyim az kaldı hayirlisiyla 35 hftaligim 🙏
flowers Gulsen4224 tesekkur ederim cnm cevabın icin cok haklisin o an sanirim insan bebege odaklanıp aci hissetmez
flowers Sonfeyz cok haklısınız bende 32. Haftamdayim normal doğum istiyorum hep olumlu hikayeler okuyorum sancıdan Ağrı’dan korkmuyorum da o dikiş ve kesi anı birtek korkutuyordu beni ama bebek geldikten sonra saglikla sanirim o an cok hissedilmiyor herkes oyle yazmis🥰🥰🙏
Didemc Altugba Altugba maşallah çok güzel olmuş 😍 Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı 💕 Bişey sormak istiyorum. Ben de ikinci çocuğuma hamileyim 17 haftalık. Ve bir de kızım var 15 aylık şuan. Siz emziriyor muydunuz nasıldı o durumunuz? Ben hala emziriyorum ve nasıl bıraktıracağım kara kara düşünüyorum çünkü kızım emerek uykuya dalıyor öyle alışkın olduğu için de başka bir yöntemle uyutamıyoruz geceleri özellikle😟
Nurr66 Didemc ben 2 oglumu hem hamileyken hemde aynı anda 5 ay emzirdim😊 eğer Bi sıkıntı yoksa beslenme geriliği sütünü yetiyor ve doktorunuz uygun görüyorsa bence sakınca yok ❣️
Burcunuslu_ Altugba rabbim Analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin ömür boyu ayağına taş gözüne yaş gönlüne telaş değmesin inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️❤️💐💐🌸🌸