Gunes3434 Altugba bence işin sırrı evde kalmak sancılar epey sıklaşınca doktora gitmek. Bir video iZlwmiştim normal doğum şansını nasıl yükseltiriz diye, doktor da hemen hastaneye gelmeyin vs diyordu aynı sizin yaptığınız gibi? Tebrik ediyorum.
Sumyyei Altugba okuyunca doğuma aşırı motive oldum hicbir korkum kalmadı resmen ne güzel bir anlatım ne güzel bir doğum Maslh darısı bizlere 🤗
haticeD08 Altugba Maşallah tam hayalimdeki gibi bir doğum hikayesi olmuş, darısı bizilere😊İkinci doğumum olacak benim de😁
Sell90 Altugba Allah anali babali buyutsun 🌺 masallah ne guzel bir dogum. Benimde ikinci dogumum olacak hersey ne guzel diye okudum ikinci daha kolay diye ama dikis diyince bir icim ciz etti(ilk dogumda dikis baya vardi ve 2 hafta eziyet gibiydi bana) ilk dogumda dikisiniz varmiydi? Var ise suanki dikis oncekine gore daha mi az?
Altugba Sell90 ilk dogumda daha fazla dikisim vardi evet hatta baya fazlaydı 1 ay duzgunce oturamadim neredeyse bunda cok az hatta iç dikiş kac tane bilmiyorum ama dışta 2 dikisim var sadece daha rahatim
vezza06 Altugba benimde ilk doğumum aynı bu şekilde olmuştu ne tişörtüm nede çorabm çıkmıştı ayağımdan😁😁 benim dikislerle falan 14 dakika sürmüştü 😆😆
snmsvrnzdmr Altugba Allah analı babalı bğyütmeyi nasip etisn. Çok güzel maşallah yalnız bilmediğimdenn merakımdan soruyorum her normal doğum da dikiş oluyor mu mutlaka?
Zeyneplena34 Altugba 22 haftalığım 2. gebeligim dogum hikayesini bu zamana kadar kimsenin okumadim. Cünkü ilk doğumum benim çok zor geçti. 🙈 Ama sizin 5 dk dogum hikayem basligini gorunce okumak istedim. Hayirli ugurlu olsun. Rabbim size bağışlasın. Ama evde bu kadar sancı ceker miyim ben sanmıyorum iyi cesaret sizinki ya maşallah 😂😂😂
Altugba Zeyneplena34 ben ilk dogumumda suni sanci almışım ve bu dogumda yine suni sancidaki gibi bi agri bekledigim icin okadar cok bekledim evde megerse kendi sancim daha hafifmiş suniden o yuzden son dakikaya kadar evde kaldım biraz bilemedigimden oldu 😂
Tusemefe8134 Altugba ayyyyy cokk icim rahatladi.bende ikincii cocugumu bekliyorum.bole duydkca rahatliyorum.senin dedigin gbii ewde cekmek istiyorjm biraz sancilarimii🤲🤲🤲
Mrvekccc Altugba maşallah çok sevindim adınıza birşey sormak istiyorum benim ilk doğumum olacak ben dikiş atılmasından çok korkuyorum o bölgeyi uyuşturuyorlar mı
Altugba Mrvekccc evet canim uyusturucu igne vuruluyor dikiş agrisini hissetmiyorsun sadece ignenin agrisi oda zaten cok hafif bir agri
Altugba EEEEEEL hayir canim hic birsey yapmadim sadece kucuk bir bebegim var onunla evde devamli oyunlar oynadım kucagima alip dans ettim kovalamacalar oynadik birde hurma yedim bu kadar 😊 icinizi ferah tutun pozitif düşünün pozitif olsun saglikli kolay dogumlariniz olsun insallah 💕
Altugba Gllpkr ilk dogumumda aslinda kolaydi 5 saat sürdü sadece ama suni sanci ile dogurdugum icin bana gore daha zor olmuştu ilki hatta bundada suni sancidaki gibi sanci bekledigim için hastaneye gitmedim daha bu sanciyla dogurmam herhalde diye bekledim çünkü kendi sancim cok hafifti suniye göre
Gllpkr Altugba bizim doğumlarımız çok benziyo sizinle inşallah benimde ikinci doğumum sizinki gibi olur suni sancı çok zordu evet
Altugba Zeyzey69 oda cogu ilk doguma gore daha kolaydi ama suni sanci yedim 5 saatte doguruverdim ama suni sanci birazcik fenaymis bu dogumdan sonra onu anladim😁