Eveett bende dün gece 2. Bebegimi kucağıma aldim çok şükür.. buraya uzuun uzuuun bir dogum hikayesi yazacağımı düşünürdüm ama gayet kisa ve öz oldu ( uzun yazacagim ama yasamasi gayet kisaydi 😂 ) Asel’ime kavuşma hikayem 😊 Perşembe günü akşam saat 4 gibi hafiften popoya ve belime vuran sancılarla başladı bu hikaye bu arada 39+4 günlüktüm ilk baslarda cok hafif sancılarla başladı akşam yemegimi yaptim yedik ictik topla yerlestir derken saat 8 oldu sancilar biraz artti ama hala rahattim evde 1bucuk yasinda bir oglum oldugu icin geceyi bu sancilarla gecireyim sabah doktora gideyim diyerek evdekilerin hastaneye gidelim teklifini geri cevirdim saat 11 12 1 2 derken sancilar sıklaştı ama hala rahat karsiliyordum bir duşa girip uyuyayim dedim duşa girecegim zaman gelen bir sanciyla anam bir kivrandim bir kivrandim 😳 2 dakka sonra yine ayni siddetle bir sanci ve üstüne nişan gelince evdekileri hemen uyandirdim ben doguruyorum dedim evde bebegim uyudugu icin annem oglumun yaninda kaldi bizde eşimle apar topar arabaya atladik hastaneye giderken arabada doguracagim sandim (eşime arabayi saga çek ben cisimi yapicam yoksa arabaya işicem haberin olsun falan diyorum ama işeyemiyorumda ikinsam cocuk cikacak biliyorumda 😁 ) hastaneye vardigimizda saat 3:20 idi . acile yetişin ben doğuruyorum diye girdim hemen üst kata çıkın dogum katı orda dediler ust kata gidince ebem geldi hemen yatirdi nst ye bagladi alttan açıklığa bir bakayim dedi elini girdirdi cekmiyor abla elini cek dayanamiyorum diyorum cekemem bir dakka diyor o sirada telefonla bir yeri aradi hemen sandalye gonderin doktoru çağırın ( şansıma o gece doktorum hastanede nobetciydi ) hastamiz geldi açıklık 10 cm bebegin kafasini ben tutuyorum suan acil doğuma aliyoruz dedi ben şok eşim şok 😳😳😳 apar topar doğum haneye girdik doktor geldi bakti ikiniyoruz hadi dedi 4. ikinmamda kızım balik gibi kaydi geldi hastaneye girdikten 5 dakika sonra 03:25 de dogurmustum bile üstümde tişörtüm ayagimda çorabım önlük giymeye bile firsat bulamadan doguruverdim 😁 ikinci dogum daha kolay olur derlerdi de inanamazdim gerçekten öyleymiş cok kolay aşırı normal bir dogumum oldu cok şükür ki arabada dogurmamisim 😁 doktorum dua et hastanede nobetciydim yoksa yetisemezdim bu doğuma 5 dakikada besiktas keske her hastam senin gibi dogursa diyordu dikişlerimi atarken 😂 ya iste böyle bir hikaye oldu bizimkide.. dogum yapacak herkese boyle bir dogum diliyorum sadece yarim saat kadar siddetli bir sancı ile doguruverin insallah 😍