Zeycan35 İyi günler bata 4 gün kala days comfort erken gebelik testi ve normal 5 tlik kaset test aşağıdaki gibi çıktı bir ben mi görüyorum çok silik çizgiyi acaba ?şaşırdım pazartesi kan vermeyi düşünüyorum (kaset testte sadece adet günü gösterir uyarısı var ) https://hizliresim.com/254EYn
Mavi34 Zeycan35 çok belirsiz bir çizgi var ama kuruma çizgisi mi gebelikmi. erken testte şuan net çıkması gerekir emin olamadim
miniko_2308 Zeycan35 ben gördüm çizgileri arkadaşım hayırlı olsun benimki bu kadae bile değildi daha silikti 😊 kan verip netleştirmekte fayda var tabii ki
Zrgakbyk Zeycan35 keşke testi parçalamasaydınız. Siz teste idrarı koyar koymaz ikinci silik çizgi çıktıysa hamilesiniz. Ama o silik çizgi testi yapıp bekledikten sonra çıktıysa gebelik yok 10 dkdan sonra oluşan çizgiler geçersizdir
Zeycan35 Zrgakbyk testi parçalanmış göremedim ben çoğu kişi böyle bakıyor ben de böyle bakayım dedim parçalanmış test böyle olmaz ki
Zrgakbyk Zeycan35 nasıl yani çoğu kişi böyle bakıyor😀 ben ilk defa sizde gördüm kasetin içini söküp çıkaran siz bilirsiniz 😅
Zeycan35 Zrgakbyk başka gönderilere bakmamışsınız size fikrinizi sordum testi çıkarıp çıkarmamam siz ilgilendirmez
Omay0707 Kurumuş tatlım yapar yapmaz görürsen testt doğru gösterir bende 1 hafta kala ögrendim ama yapar yapmaz cıktı cizgi
Zeycan35 miniko_2308 yaaa saolum gördüm sizin gönderinizi de baya silik çıkmış sizinki de kaç gün vardı bata bu testler adet günü gelmeden göstermiyor zaten ilk hamileliğimde bir gün gecikmeli hafif pembe bir çizgi ile görmüştüm .. hayırlısı artık kan vericem pazartesi siz de .Sağlılşa alın kucağnıza inşallah 🌺🌺🧿
miniko_2308 Zeycan35 ben 25 günde bir adet oluyorum son adet tarihim 1 marttı 25 ya da 26 martta adet olmam gerekiyordu, 24 martta test yaptım ben, inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰