Pnaar34 Merhabalar benim adetimin uzerinden 7 gun gectikten sonra kan verdirdim beta 72 cikti 3 gun sonra 182 oldu doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi sizce normal mi
058elf Pnaar34 geç döllenme olmuş büyük ihtimalle canım o yüzden ilk değerin 72 çıkmış, artışın var inşallah haftaya keseyi görürsün ☺️
Petyynut Pnaar34 Pnaar34 merhaba keseyi gördük demişsiniz kaç hafta kaç günken ve betanız kaçırmakta gördünüz acaba ?
Mavi34 Betanın gün aşırı 2 katı civarına çıkması gerekiyor sanki biraz düşük gibi yukselisin canim hayırlısı olsun hakkinda
Beyzan Pnaar34 Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah 🌸 geç döllenme mi olmuş bir şey dedi mi Dr
hill1- Ben geçen hafta yaptım testimi adetim 2 gün gecikmişti 37 çıktı iki gün sonrasında tekrarladım 93 e çıktı bu hafta yeniden kan verip hafta sonu kontrole gidicem inşallah bende keseyi görebilirim🙏🏻
Pnaar34 hill1- ay hadi insallah 🥰🙏 keseyi gorursunuz. Bende 1 hafta once gitmistim keseyi goremeyince korkmustum biraz ama cok sukur bugun göründü insallah sizde gorürsünüz bian önce 🙏
Pnaar34 Petyynut beta gecen hafta 182 cikti o gün göremedik ama bugun direk betaya bakılmadan ultrasonda göründü 🙏 son adet tarihime göre 5 hafta 3 gunlük suan
hill1- Pnaar34 benim ki de 17 şubat uygulamada 6 haftalık görünüyor sebebini anlayamadım ama sanırım bende 5 haftalığım çünkü beta değerlerim geç döllenmeyi gösteriyordu. Çok heyecanlıyım iniyorum bebeği de keseyi de görebiliriz 🥰🥰🙏🏻
Pnaar34 hill1- İnsallah görürsün ya 🙏🥰 benim ilk gittigim doktor keseyi goremeyince dis gebelik dedi baska doktora gittim cok skur oyle birsey yokmus sadece cok kuck oldugu icin kese görunmemis 1 hafta bekledik gördük darısı sizee 🥰
hill1- tanya25 beta hcg 7000 lerde çıktı aslında ama 2mm daha 5 mm e kadar duyulmayabilir dedi başka bir kadın doğumcu