Nurerdogann Evet Annişler ve anne adayları😍 Kaç Kiloyla Hamile Kaldınız Kaç kiloyla doğum yaptınız , yada hamilelikte kaç kilo aldınız😍
Morvy Nurerdogann 17+ 2 haftalığım minik bir göbüşüm var hamile kaldığım kilodayım bu göbüş nezaman çıkıcak acaba🙄😁
Prenseslerannesi34 Nurerdogann 88 kiloyla hamile kaldım en son 96 falandim şuan 25 haftaligiz biraz hızlı aldım ama artık dikkat etmeye çalısiyorum elimden geldiğince. Umarım doğumdan sonra gider ilk kızımda 15 günde 11 kg bitmişti toplam 12 kg almıştım onda 😑
Pelin__1 Nurerdogann 20.haftadayım oğlum olacak💙 Göbüş büyüdü 😅 Boyum 175, 68.7 kg ile hamile kaldım dün tartıldım 71.9 um fena gitmiyorum sanırım 🙄😅
Krizantem_ Nurerdogann 45 ile hamile kaldım 29. Haftadayım 54 kiloyum suan +9 kilo🙈 göbeğim önden belli değil yandan bakınca belli gaz olunca hamile olduğum belli oluyor yoksa dışarıdan daha anlasilmiyor😄
Prenseslerannesi34 Nurerdogann yok olmadı ama benim vücudum yapı gereği çok fazla ödem tutan bir vücut bundan kaynaklandığını düşünüyorum bugün doğum yapıp düzgün beslensem bir ayda yine 10 kg rahat gider ve çoğu ödem vs zaten
Pelin__1 Nurerdogann boyumla orantılandı mı bilemiyorum ki ya sadece kalçadan aldım gibi görünüyor bakıldığında😬😬
Yusufmom Nurerdogann aynen canim 3 kilo almisim bebegimde 2 hafta önden gidiyor 😄yani 3 kilo olan bebek ben hic almadim kilo