Hayla34 Dün kanal tedavisi yaptırdım ağrım sızım yok şuan ama yemek yerken (diğer tarafa yiyorum) diş birbirine çarpınca çok ağrı acı oluyor bu normal mi geçici durum mu
mucizebebek03 Hayla34 canim 3 aydan sonra bende yaptıracam kanal tedavi uyuşturuyorlar mı nasıl yapılıyor zor mu acı var mı cok
Hayla34 Krizantem_ üstüne yiyebiliyormuydunuz bana da ağrı olur dedi ama ağrım yok sadece bir birine değince kanallı dişle üstteki dişim ozaman oluyor
Krizantem_ Hayla34 Yani ilk yaptırdığım birkaç saatte yememeye özen gösteriyordum ama sonra gün içinde yiyordum o tarafımla sıkıntı olmamıştı. Yeni mi yaptırdınız 1 2 günlükse normaldir diye dusuniyorum ama uzadıysa doktorunuza sorun.
Hayla34 Krizantem_ anladım dün yaptırdım saat 5 gibi ağrım sızım yok geçti çok şükür ama işte yerken üstüne değdimi biraz ağrı oluyor
Hayla34 mucizebebek03 uyuşturuyorlar canım bir şey hissetmiyorsun emin ol diş ağrısı çekmek daha kötü yaptırmadan önce ağzımı açıp yiyemiyordum kulağıma kadar vurmuştu ağrı. Kanal tedavisi yapılır yapılmaz o ağrı geçti çok şükür. Sadece kanallı dişe üst dişim değince biraz acı oluyor ağrı yok ama oda geçiçi bir şey dir inşallah
mucizebebek03 Hayla34 ayn canım geçer o yeni olduğu için öyle düzelir ben kızımda başımı duvarlara vuruyordum 😪😬bunda bari rahat geçireyim diyirum ama film çekmiyorlar değil mi canim
demetakk Hayla34 eşim diş hekimi yeni mi yaptırmış diye soruyor ,evet dün yaptırmış dedim 1hafta 10 güne anca geçer daha yeni dedi
Hayla34 mucizebebek03 hayır canım çekmediler doktorum çektğmeden yaptır dedi 28 haftamdayım bir de aslında son 3 ay yapılmaz diyorlar Dı ama. Enfeksiyon lana geçmiş o yüzden izin verdi doktorum